Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Napkezdés a Kiskifliben

Kiskifli BudapestKiskifli Budapest a térképen

Kiváló 2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pár napja olvastam erről a helyről az Interneten. 2017 januárjában nyitottak, egy kis egyszemélyes vállalkozás a Váci úti irodaházak árnyékában, a Dózsa György úti metrómegálló viszonylagos közelségében. A nyitva tartás teljes mértékben a célcsoport közelben dolgozó irodistákhoz igazodik. Reggel 9-tól kora délutánig tartanak nyitva, kizárólag hétköznapokon. Törekvésük volt a prémium alapanyagok összeválogatása, a kategóriájukban legjobbak között számon tartott beszállítóktól való étel-ital beszerzés. Helyben az édes péksütiket készítik (többféle croissant, kakaós csiga), valamint a szendvicseket, salátákat állítják össze frissen az alapanyagokból. Érkezik pékáru a Butter Brothers-től, más hozzávalók a Bean Busterstől (kávé) és a Házikótól (sajtok, felvágottak). A házi kézműves szörp és lekvár hazai biogazdaságból származik. Az árak felső-középkategóriásak. Egy cappuccino 500 Ft, krémes, lágy, és nagy bögrényi adag. A szendvicsek ára 890 Ft (chorizo-sajt, pármai sonka-Camembert, érlelt sonkás-aszalt paradicsomos, vegetáriánus), saláták 790-890 Ft, szokott lenni quiche, chia puding és granolás joghurt is. Egy szelet meggyes-málnás cukormentes pitét ettem (590 Ft), mennyei, töményen tele gyümölccsel, vékony tésztával, tetején tört pisztáciával... mennyei!
Figyelnek az ételallergiásokra és a diétázókra, mindig van többféle ilyen-olyanmentes étel a kínálatban, hogy ők se maradjanak éhesek.
Barátságos berendezés, türkiz-fehér színvilág némi rusztikus csempével. Nagyon kedves, mosolygós kiszolgálás a tulajdonos személyében.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Kiskifli Budapest - Külső képKiskifli Budapest - Étel/italKiskifli Budapest - BelsőKiskifli Budapest - Étel/italKiskifli Budapest - Étel/italKiskifli Budapest - Étel/italKiskifli Budapest - BelsőKiskifli Budapest - BelsőKiskifli Budapest - Étel/italKiskifli Budapest - Étlap/itallapKiskifli Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Belenus Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon
Belenus pihenés hétköznapokon
2025.02.28-ig
Hotel Belenus Zalakaros
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
58.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval