Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fagylalt a legjobbak közül

Kő fagyi? a Bartókon BudapestKő fagyi? a Bartókon Budapest a térképen

Kiváló 2020. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mindszentkállán sajnos még nem jártam az eredeti fagyizóban, az "ősforrásnál", de a híre már így is eljutott hozzám. Ezek után örömmel olvastam, hogy Budán, a 11. kerületben is nyitottak egy fagyizót, hogy a fővárosiak is megismerhessék ezeket az elsőrangú fagylaltokat.
Ha jól emlékszem, májusban vagy júniusban nyitottak meg, azóta már háromszor is fagyiztam náluk, pedig egyáltalán nem esik útba számomra a Bartók Béla út. Szóval nem véletlenül vetődtem erre.
A kiszolgálás az utcáról történik, belső leülős helyeik nincsenek, viszont a járdára kitelepültek néhány asztalkával.
Az alap fagylaltok mindegyikének gombóc ára 350 Ft, két kivétel van, a 400 Ft-os mangó és az 550 Ft-os Bronte-i pisztácia, ahogy elmondták a kiszolgáló lányok, a különleges alapanyag szükséglet miatt.
A mangó valóban az egyik legjobb volt, amit eddig kóstoltam, de nekem a többi íz is bejött, szerintem főleg a gyümölcsfagyikban erősek, az áfonya és az egres is kitűnő volt, ráadásul ez utóbbi nem is mindennapi íz-választás. Tartanak olyan különlegességeket is, mint az IPA sörből és a rozé borból készült fagyi, ezekből csak kóstolót kértem, szokatlan, de nagyon intenzíven hozta az italok alkoholos ízvilágát.
Aki az intenzív, karakteres, valódi gyümölcsökből és minőségi alapanyagokból készült fagylaltot keresi, annak mindenképpen jó szívvel ajánlom a Kő Fagyit.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (13)
Kő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étlap/itallapKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Külső képKő fagyi? a Bartókon Budapest - Külső képKő fagyi? a Bartókon Budapest - Külső képKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/italKő fagyi? a Bartókon Budapest - Étel/ital

Kő fagyi? a Bartókon további értékelései

2020.06.18a párjával
Kiváló
A mindszentkállai Kő fagyi? egy legendás hely, biztos nem túlzok, ha azt mondom, hogy az ország egyik legjobb fagylaltozója, a recept alapján már jelen voltak Budapesten is, a Kell Fagylalt? formájában a Városmajor mellett, de azok nem ők voltak, hanem csak a lisence. Most viszont itt a sárkány...
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.272 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
93.500 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval