Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyar arcba magyar kolbászt

Kolbász Box BudapestKolbász Box Budapest a térképen

Kiváló 2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Talán egy hete nyitott magyaros, ahogy neve is mutatja, a kolbászra épülő gyorsétkezde a Ferenciek tere szomszédságában. Két féle sült kolbászt (csípős, csemege) szálban vagy párban, valamint burgereket készítenek, amelyben a húspogácsa szintén kolbászhúsból készült. Én egy kolbász menüt választottam (1890 Ft), amelyben rácsos házi krumpli, egy ital (dobozos Cola termék vagy Szentkirályi ásványvíz) és egy házi öntet szerepel. Ez utóbbiból aszalt szilvásat választottam, ami nagyon ízletes és pikáns. Krumpli helyett házi savanyúságot is lehet választani. A kolbászok egy tatai hentestől származnak. A magyar tulajdonosok a 22. kerületben működtetnek évek óta egy üzemi étkezdét, s most belefogtak a "kolbász-bizniszbe" is.
A pultosok, egy fiatal hölgy és egy fiatalember nagyon jópofák, barátságosak, folyamatosan foglalkoztak a vendégekkel. Az ételek frissen készülnek, de így is csak pár percet kell várni, az előresütött, lesokkolt kolbászok pár perc alatt elkészülnek.
Még csak most szépítik a belső teret, de már így is barátságos, vidám a hangulat. Az első részben 2 bárszékes asztal, a hátsó beugróban normál asztalok vannak, továbbá van egy kis galériaszint is.
Minden tetszett! Sok sikert kívánok nekik!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Kolbász Box Budapest - Külső képKolbász Box Budapest - Étlap/itallapKolbász Box Budapest - Étlap/itallapKolbász Box Budapest - BelsőKolbász Box Budapest - BelsőKolbász Box Budapest - Étel/italKolbász Box Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval