Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elnéző szigor

KOLBice - Piarista utca BudapestKOLBice - Piarista utca Budapest a térképen

Átlagos 2016. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. május 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Becézhetjük Kolbicének, mondhatjuk "népiesen" Kolbájsznak, kinek hogy' tetszik. Nekem mindenhogy. Első látásra megtetszett, régóta szemezek vele a különböző vásárokban, de hol drágállottam, hol nem voltam éhes, és különben se szeretek tömegben, sétálva enni.
Nemrég az egyik kuponos cég ajánlatában szerepelt, vitatott mértékű kedvezménnyel, de elfogadható áron. (A hálózat különböző boltjaiban nem azonosak az árak, és itt a legmagasabbak.)
A hatkolbászos ajánlat szerint bármit lehetett kérni, tetszés szerinti összeállításban. Fel volt sorolva az összes kenyér, kolbászka és a szószok. Abban a hiszemben, hogy tisztában vagyok a BÁRMI szó jelentésével, megterveztem a tölcséremet. Úgy gondoltam, a teljes kiőrlésű kenyérbe 2-2 kacsa, szürkemarha és lazackolbászkát kérek. Káposztát, rá egy kis csilis majonézt. Esetleg jalapenos sajtszószt. Kiderül, melyik ízlik legjobban, és legközelebb abból lakmározom.
Nos, a kiszolgáló hölgy türelmesen végighallgatott, majd közölte, hogy a teljes kiőrlésű tölcsérbe kacsát és marhát szoktak tenni. Amit készséggel elhiszek, de végül is nem tartozik rám. A lazackolbászra vonatkozó kérésemet elnéző mosollyal fogadta, talán meg is sajnált, mert felajánlotta, hogy a kacsa és a marha mellé ad disznót is. Nem kértem, de ez úton is köszönöm. A szószokra vonatkozó ötleteimmel már elő se mertem hozakodni, olyan határozottan kérdezte, mustárt, majonézt, ketchupot kérek-e. Csak álltam egyik lábamról a másikra, és kb. úgy éreztem magam, mint egy napközis, aki a konyhás nénitől próbál valami jobb falatot kunyerálni. Még most is egy picit kínosan érzem magam, ha eszembe jut ez a furcsa szituáció.
Végül kaptam egy nagyon ízletes összeállítást: a felsoroltakon kívül bacont, ropogósra sült hagymát és egy kis reszelt sajtot is dísznek. Ahogy szokták... Finom volt és laktató.
Itthon megnéztem a cég weblapját, és kiderült, vannak konkrét összeállítások. Nyilván ezek közül lehetett volna "bármelyiket" választani. (A kacsás-marhás tölcsérembe kérhettem volna sajtszószt, ha merek!) ;)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (3)
KOLBice - Piarista utca Budapest - Külső képKOLBice - Piarista utca Budapest - BelsőKOLBice - Piarista utca Budapest - Étel/ital

KOLBice - Piarista utca további értékelései

2016.08.25egyedül
Szörnyű
Kupont szerettem volna beváltani, amely 2x2 gombóc kézműves fagylaltra vonatkozott. Pontosan tudom, hogy ez elsősorban egy kolbászos, sőt, kolbájszos hely, a lánc több egységében ettünk már korábban több alkalommal, megelégedéssel (pl. Arany J. metró, Hold utcai piac, Dohány utca, Kálvin tér),...
2016.08.04a párjával
Átlagos
Amikor először találkoztam ezzel az étellel én is drágállottam, azonban a kuponnal még megfizethető áron ki tudtam próbálni. Sajnos a kuponon valóban félreérthetően szerepelt a 'bármilyen' szó, de a rendelést felvevő úriember hamar elmagyarázta mikből lehet választani a kínálatból ha az ember...
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval