Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tanulópénz

KOLBice - Piarista utca BudapestKOLBice - Piarista utca Budapest a térképen

Szörnyű 2016. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kupont szerettem volna beváltani, amely 2x2 gombóc kézműves fagylaltra vonatkozott. Pontosan tudom, hogy ez elsősorban egy kolbászos, sőt, kolbájszos hely, a lánc több egységében ettünk már korábban több alkalommal, megelégedéssel (pl. Arany J. metró, Hold utcai piac, Dohány utca, Kálvin tér), így a fagyi előtt még valami egyéb komolyabb étel is tervben volt, kupontól függetlenül.
A hely azonban totális csalódás. Bár elvileg minden nap nyitva vannak, augusztus 21-én mégis zárva tartanak (pedig vasárnap, a 20-i ünnepi hétvégén elég nagy forgalom volt a környéken - is). Következő látogatás, hétköznap késő délután: fagyi nincs, elfogyott (?), pedig elvileg este 10-ig vannak nyitva.
A kérdésemre, hogy mit csinájak ilyen esetben, azt a flegma választ kaptam, hogy "Azt csinál, amit akar!" Nos, így is tettem, elmentem, és máshol ettem. Ezek után itt többet nem szeretnék próbálkozni.
Nem igaz, hogy minden kuponos akció eleve átverés és lehúzás, bár volt 1-2 valamelyest csalódást okozó étel/hely/termék, de összességében több volt a pozitív tapasztalás. Abszolút nem ez az általános tendencia, s kupon ide vagy oda, ez a kiszolgálás és stílus szerintem semmilyen esetben sem elfogadható. Valószínűleg 490 Ft-om bánja, tanulópénznek jó lesz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
KOLBice - Piarista utca Budapest - Külső képKOLBice - Piarista utca Budapest - Külső kép

KOLBice - Piarista utca további értékelései

2016.08.04a párjával
Átlagos
Amikor először találkoztam ezzel az étellel én is drágállottam, azonban a kuponnal még megfizethető áron ki tudtam próbálni. Sajnos a kuponon valóban félreérthetően szerepelt a 'bármilyen' szó, de a rendelést felvevő úriember hamar elmagyarázta mikből lehet választani a kínálatból ha az ember...
2016.05.02egyedül
Átlagos
Becézhetjük Kolbicének, mondhatjuk "népiesen" Kolbájsznak, kinek hogy' tetszik. Nekem mindenhogy. Első látásra megtetszett, régóta szemezek vele a különböző vásárokban, de hol drágállottam, hol nem voltam éhes, és különben se szeretek tömegben, sétálva enni. Nemrég az egyik kuponos cég...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.878 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!