2025. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kolosy téren lévő, nevét is innen kapó sütödének a III. kerületben van több kihelyezett mintaboltja is, amelyek közül a Békásmegyeri Piacon lévőben több alkalommal is megfordultam már. Most egy újabb mintaboltot fedeztem fel az 1-es, 17-es és 19-es villamosok végállomása közelében a Vörösvári út - Bécsi út kereszteződés közelében, de már a panellakótelep területén, egy lakóház utcaszintjén lévő kis üzlethelyiségben. A nyitvatartás hétfőtől szombatig a kora reggeli és délelőtti órákra korlátozódik. Tudjuk, a pékek korán kelnek, ha finom, friss pékárut szeretnénk beszerezni, hasznos, ha mi is követjük a példájukat. A fonott kalácsból volt nagy és kicsi is, a kisebb 0,25 dkg-os 550 Ft. Az kevéssé tetszett, hogy több kenyér is már eleve felszeletelve, bezacskózva várta a vásárlóját, ez nem éppen a minőségi kenyér védjegye, pedig a kenyerek és a péksütemények jók. Nem kézműves prémium kategória, de korrekt, fősodratú szint. A falusi burgonyás-rozsos cipó 450 grammos, 700 Ft-ba került. Vannak kimért aprósütemények, zserbó, mézes krémes, ezeket dekára kimérve árusítják, 5800 Ft / kg. A kókusz rolád 20 Ft. A retró sütemények, melyek gyerekkorunkat idézik, és évtizedek óta ugyanolyan az ízük. Jól van egy így.
A pékáru mellett néhány féle tejtermék is kapható.
A 3,5 pontos össz-élményt ezúttal felfelé kerekítettem.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()