Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fiatalos és újhullámos

Kontakt - Röser Udvar BudapestKontakt - Röser Udvar Budapest a térképen

2016. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újhullámos specialty kávézó az Astoria és a Deák tér között félúton egy belső udvarban, amely mindkét irányból megközelíthető. Ugyanebben az udvarban található egyébként az Aztek Choxolat csokizó hely is.
A kávézó előtt is vannak kinn egyszerű IKEA világot árasztó ülőkék, s benn is ez a végtelenül egyszerű, mondhatni fenyő "bútorzat" köszön vissza, bár a falon vannak fiatalos pólók, táskák is fellógatva, gondolom, ezeket meg lehet vásárolni, egyfajta árukapcsolásként.
Kiváló minőségű El Parraiso kolumbiai kávéból főzik a feketét (espresso 450 Ft, cappuccino 550 Ft), de 3 féle szintén kolumbiai származású filteres kávét is lehet kortyolni. 3 féle brew-t és helyi különlegességként a hideg Roket-et is meg lehet kóstolni.
Az ételkínálat szerény, müzliszelet, napi süti és szendvics szerepel az ehetőségek között.
A mosdó méltánytalanul elhanyagolt állapotban volt, a mosdó alatti tető nélküli szemetesből folyt ki a papír, részben körbedobálva; a WC kagyló mellett közvetlenül pedig egy felmosóvödör "figyelt" a partvissal együtt. Nyilván a helyhiány miatt juthattak erre a praktikusnak tűnő megoldásra, de ez így inkább az igénytelenség benyomását keltette (a takarítószereket simán el lehetne takarni valami paravánnal vagy takarítószekrénybe pakolni, stb.)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (12)
Kontakt - Röser Udvar Budapest - EgyébKontakt - Röser Udvar Budapest - Külső képKontakt - Röser Udvar Budapest - BelsőKontakt - Röser Udvar Budapest - Étlap/itallapKontakt - Röser Udvar Budapest - BelsőKontakt - Röser Udvar Budapest - Étel/italKontakt - Röser Udvar Budapest - BelsőKontakt - Röser Udvar Budapest - MosdóKontakt - Röser Udvar Budapest - EgyébKontakt - Röser Udvar Budapest - EgyébKontakt - Röser Udvar Budapest - MosdóKontakt - Röser Udvar Budapest - Külső kép

Kontakt - Röser Udvar további értékelései

2018.10.03egyedül
Kiváló
Tegnap délután 4 ó körül ittam náluk egy bitang erős duplát (no milk, no sugar), de még éjfélkor is alig tudtam elaludni. Amíg a kávé elkészült, szétnéztem egy kicsit, de vízen kívül más fogyasztani valót (már!?) nem találtam. Mindenesetre a vizes palackból töltöttem vizet, belelapoztam a polcon...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval