Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hétköznapi ebédre remek ár-érték arány

Konyha BudapestKonyha Budapest a térképen

Kiváló 2014. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. november 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az elmúlt hetek legkellemesebb emléke volt ez a hely! Már egy ideje szemezgettem vele, elég gyakran járok erre, de vagy nem volt időm beülni ebédelni vagy tele voltak, aztán végül mégis sikerült a "nagy találkozás".
Hetente változó menü étlapot kínálnak, a 2 fogás 1.150 Ft, a 3 fogás 1.400 Ft, amelyben 3 féle leves, 4 féle főétel és 3 féle desszert van. Ha valaki későn érkezik, akkor előfordul, hogy valamelyik étel már elfogy. Pl. ottjártamkor a répatorta már sajnos elfogyott. A levesek közül a frankfurtit választottam, ami elég intenzíven, de mégis kellemesen volt fűszeres, virslivel, kolbásszal, káposztával és tejföllel, azonban krumpli nem volt benne. Nem csészében, hanem rendes mély tányérban tálalták fel a levest.
A főételek közül juhtúróval töltött gombafejeket választottam rizzsel, ami talán nem a legizgalmasabb fogás volt, de akkor éppen ehhez volt kedvem. Ahogy láttam, a többség a sült csirkecombot preferálta. Nagyon finom, izgalmas volt ez a fogás is, és mennyiségre is bőséges. Negatívumként említendő, hogy inkább langyos volt, mint meleg.
Hirtelen felindulásból a desszertet is bevállaltam, a vargabélest, ami nem tartozik a kedvenceim közé, de abban bíztam, hogy ezt is izgalmasan készítik. Nos, a 3 étel közül ez jött be nekem legkevésbé, a teteje nagyon ropogós volt, azonban a közepén túl összefolyós volt az egész, nem volt karaktere, nem is ettem meg az egészet.
Ami a helyben a legkiemelkedőbb, az a kiszolgálás. A 2 hölgy és a 2 fiatalember is nagyon kedvesek, barátságosak, figyelnek, foglalkoznak a vendéggel, gyorsak. Mostanában sajnos nagyon ritkán tapasztalok ilyen őszinte érdeklődést a vendégek irányába a személyzet részéről, sajnos!
A berendezés egyszerű, letisztult, nincs semmi faxni, néhány népi eszköz dobja fel az összképet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (37)
Konyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étlap/itallapKonyha Budapest - Étlap/itallapKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - MosdóKonyha Budapest - MosdóKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Étlap/itallapKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - MosdóKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - EgyébKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Étlap/itallapKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - MosdóKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - BelsőKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Külső kép

Konyha további értékelései

2016.11.17kollégákkal
Kiváló
Bár már 2 évvel ezelőtt történt, s azóta rengeteg helyet "végigettem", a Konyha az egyik legjobb élményként maradt meg az emlékezetemben. Az eltelt 2 évben sok minden történt a Konyhában, több séfváltást éltek meg. Egy ideig ha jól emlékszem, a déli menüt is felfüggesztették. Ismét hétköznap...
2015.04.13barátokkal
A Konyha nevű bisztró elődjében vagy két éve ettünk egy turné végén egész finom haltepertőt s tán halászlevet is. Az új egységről elég jókat lehet olvasni, így aztán mihelyt alkalmunk volt rá, beültünk egy baráti társasággal. Nem mindenki volt éhes, de azért rendeltünk sajtkrémlevest,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval