Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kis hely, de érdemes lenne előre tájékoztatni a vendéget arról, hogy mi fogyott éppen ki

Konyha BudapestKonyha Budapest a térképen

2015. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Konyha nevű bisztró elődjében vagy két éve ettünk egy turné végén egész finom haltepertőt s tán halászlevet is. Az új egységről elég jókat lehet olvasni, így aztán mihelyt alkalmunk volt rá, beültünk egy baráti társasággal.
Nem mindenki volt éhes, de azért rendeltünk sajtkrémlevest, grapefruitos avokádósalátát, vöröslencse dalh-t purival, lassan sült marhahúst, amit főtt, majd pirított krumplival tálaltak fel és zöldteás sajttortát.
Mindezt azután, hogy kiderült, az első három opciónkkal, a kacsamájterrine-nel, a fácánerőlevessel és a vaddisznós szendviccsel nem tudnak szolgálni. Elég frusztráló volt, hogy erre nem figyelmeztettek előre.
A felszolgálók egyenviselete a sűrű tetoválás, szakáll és bajusz, egyikük vastag sapkát is viselt, ami furcsán hatott az áprilisi hirtelen jött melegben. A kiszolgálást kedvesnek nem mondanám, de korrektnek igen, azon túl, hogy elég távol állt a tüsténkedéstől.
Ételeink porcelán mélytányérban érkeztek, tisztes adagot kaptunk mindenből, így még csomagoltattunk is. A sajtleves korrekt volt, a saláta elbírt még némi dresszinget, kértünk is hozzá ezt-azt, a dahl jó volt, bár kissé sótlan, értékeltük, hogy bőven megszórták zöld korianderrel, a marhahúson még lehet kísérletezni, de azért ütötte ez is e mércét, a sajttorta nagyon megosztotta a társaságot, ketten nagyon szerettük, ketten viszont élből elutasították, mondván, hogy tejporízű.
A dizájn barátságos, a zene kellemes, fogyasztható, az árak barátságosak, összességében a hely jó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Konyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Külső képKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Étel/italKonyha Budapest - Belső

Konyha további értékelései

2016.11.17kollégákkal
Kiváló
Bár már 2 évvel ezelőtt történt, s azóta rengeteg helyet "végigettem", a Konyha az egyik legjobb élményként maradt meg az emlékezetemben. Az eltelt 2 évben sok minden történt a Konyhában, több séfváltást éltek meg. Egy ideig ha jól emlékszem, a déli menüt is felfüggesztették. Ismét hétköznap...
2014.11.21egyedül
Kiváló
Az elmúlt hetek legkellemesebb emléke volt ez a hely! Már egy ideje szemezgettem vele, elég gyakran járok erre, de vagy nem volt időm beülni ebédelni vagy tele voltak, aztán végül mégis sikerült a "nagy találkozás". Hetente változó menü étlapot kínálnak, a 2 fogás 1.150 Ft, a 3 fogás 1.400 Ft,...
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval