Koreai bisztró a bulinegyed népszerű utcájában. A beltér egyedi hangulatú, fiatalos, kicsit zegzugos, galériaszinttel bővített. A személyzet szintén koreai (ázsiai? ), angolul lehet beszélgetni, rendelni. A nyerstégla falon személyes üzeneteket, "ittjártunk" emlékeket lehet hagyni. Ezek a falfirkák a mosdóban is folytatódnak.
A rövid, mindössze két lapnyi étlapon koreai fast food fogások találhatóak, amelyek kissé idegenül hathatnak Magyarországon, de ugyanakkor egyre népszerűbbek a magyar fiatalok körében is, hasonlóan a koreai K-pop zenéhez vagy a bubble tea italokhoz. Összesen 22 tétel szerepel az étlapon, a főételek többsége 3990 Ft vagy 4500 Ft. Bulgogi Bibimbap, Cheese Teokbokki, Rabokki, koreai sült csirke, Dak Galbi, Kimchi, Japchae. . . és még csak az első lapon járunk. Sokak számára idegenül hangzó, fura szavak, magam sem ismertem mindet. Ami viszont talán a legközelebb állhat hozzánk, az a Corn Dog, ami koreai hot dog, ahogy náluk szokás (2500 Ft). A virsli ropogós bundában, hurkapálcára szúra érkezett, sok ketchuppal meglocsolva, viszont kicsit trükkös volt, ugyanis csak fél virsli volt benne, nem egy egész. Hm, takarékos megoldás. Nekem egyébként összességében tetszett a hely hangulata és az ételek is, de drágának találtam. A 3 és fél pontot ezúttal felfelé kerekítettem 4-re.