2025. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. június 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Koreai bisztró a bulinegyed népszerű utcájában. A beltér egyedi hangulatú, fiatalos, kicsit zegzugos, galériaszinttel bővített. A személyzet szintén koreai (ázsiai?), angolul lehet beszélgetni, rendelni. A nyerstégla falon személyes üzeneteket, "ittjártunk" emlékeket lehet hagyni. Ezek a falfirkák a mosdóban is folytatódnak.
A rövid, mindössze két lapnyi étlapon koreai fast food fogások találhatóak, amelyek kissé idegenül hathatnak Magyarországon, de ugyanakkor egyre népszerűbbek a magyar fiatalok körében is, hasonlóan a koreai K-pop zenéhez vagy a bubble tea italokhoz. Összesen 22 tétel szerepel az étlapon, a főételek többsége 3990 Ft vagy 4500 Ft. Bulgogi Bibimbap, Cheese Teokbokki, Rabokki, koreai sült csirke, Dak Galbi, Kimchi, Japchae... és még csak az első lapon járunk. Sokak számára idegenül hangzó, fura szavak, magam sem ismertem mindet. Ami viszont talán a legközelebb állhat hozzánk, az a Corn Dog, ami koreai hot dog, ahogy náluk szokás (2500 Ft). A virsli ropogós bundában, hurkapálcára szúra érkezett, sok ketchuppal meglocsolva, viszont kicsit trükkös volt, ugyanis csak fél virsli volt benne, nem egy egész. Hm, takarékos megoldás. Nekem egyébként összességében tetszett a hely hangulata és az ételek is, de drágának találtam. A 3 és fél pontot ezúttal felfelé kerekítettem 4-re.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()