Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Adventi bevásárló-körút

Krém Kávézó - AsiaCenter BudapestKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest a térképen

2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. december 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Asia Center Bevásárló-komplexum nyugati szárnyában, a földszinten található kávézó, amint belép az ember a forgóajtón, egyből ide érkezünk, könnyű megtalálni. A pultot szigetszerűen alakították ki, és 2 oldalára tettek ki asztalokat, süppedős műbőr fotelekkel. A bejárat felőli oldal zajosabb és cúgosabb, de a decemberi adventi hétvégéken folyamatos a tumultus. Minden irányból jönnek az emberek, nem könnyű szabad asztalt találni. Ez tűnik a legnépszerűbb kávézó helynek az egész Asia Centerben.
Több pincér is sürgölődik, igyekeznek gyorsan és kedvesen kiszolgálni a vendégeket, de látszik rajtuk, hogy nem profi, képzett vendéglátósokról van szó. Egy idősebb hölgyről egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ő is a pincér-személyzet tagja, pedig de (rózsaszín otthonka, cicanaci, csattos papucs megjelenéssel).
Többféle melegszendvicset készítenek, ezek nagyon népszerűek. Vannak még sima szendvicsek előrecsomagolva, valamint panini. Szintén közkedveltek a kávék, az ízesített szirupos latte a sláger, a legtöbben ezekből választottak a hölgy vendégek. A melegszendvics és a pisztáciás latte 1310 Ft-ba került összesen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (17)
Krém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - EgyébKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étel/italKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étel/italKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - BelsőKrém Kávézó - AsiaCenter Budapest - Belső

Krém Kávézó - AsiaCenter további értékelései

2023.03.11gyerekekkel
Szörnyű
A kiszolgálás kritikán aluli ,visza járó nincs ,nyugta sincs a capuccino borzalmas és az ott dolgozók úgy beszélnek a vendéggel mint a kutyával.
2022.12.02családjával
Szörnyű
Egyszerűen kritikán aluli a kiszolgálás. Ahogy beszélnek az emberrel, mint egy kutyával. Puszi "kedves" fekete hajú öreg hölgy.
2021.07.11a párjával
Kiváló
Ugy látszik jót tett a zárás ennek a kávézónak. Két fiatal, barátságos, vendégszerető, kiszolgáló hőlgy. Udvarias kiszolgálás, remek Dallmayer kávé. Itt természetes ami elég ritka máshol, hogy a kávé mellé egy kis vizet is adnak. Jár még a kávéhoz egy Toffix kávés cukorka is. A nagy melegben jó...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval