Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rémálom a Kertész utcában

Kripta Söröző BudapestKripta Söröző Budapest a térképen

2019. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egyik barátnőm születésnapját ünnepeltük meg itt a Kriptában, a helyszínt az ünnepelt választotta, ők ár többször megfordultak itt, számomra új volt a hely. Bár tudtuk a pontos címet, házszámot, simán túlsétáltunk mellette, a kopott piros vasajtó nem volt eléggé feltűnő és informatív. Bár jobban megnézve észrevettük, hogy fekete betűkkel rá volt fújva, hogy "The Crypt", ez a sötétben elkerülte a figyelmünket.
A szűk lépcsősor a pincébe vezet, amelyet mindenféle zombis, horrorisztikus dekorációval ékesítettek. A bárpult oldalában az Elm utca réme riogatja a vendégeket.
Csak 5 asztaluk van egy helyiségben, amely a bárpultnak is helyet ad, de kiválasztottuk a legizgalmasabb helyet, ahol az asztal egy üvegkoporsó, amelyben Esmeralda nyugszik (csontváz hölgy esküvői ruhában, szemüvegben). Itt a díványra telepedtünk le, felettünk klíma adta a meleget, bizonyos szögben nagyon meleget.
Az italkínálat kommersz, de nem drága, Sopronit csapolnak, valamint Dreher IPÁ-t. Sommersby cidert ittunk (690 Ft), amely 4 ízben volt kapható, körtéset és áfonyásat ittunk. A többiek söröztek, csapoltat, illetve üveges Krusovicét ittak.
Ételeket nem tartanak. A mosdó dizájnos, vörös-fekete csempés.
Barátságos, laza kiszolgálás.
A hely pozitívuma, hogy a környék ellenére hazai vendégkör látogatja, nem külföldiek. Ezen belül nyilván az a korosztály, akik nyitottabbak az ilyen deviáns helyekre, mint egy rémisztő kripta.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Kripta Söröző Budapest - Külső képKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - BelsőKripta Söröző Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval