Nem Kísérleti Üzem

KÜ Kézműves Pékség BudapestKÜ Kézműves Pékség Budapest a térképen

Kiváló 2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Színvonalas kézműves pékség és kávézó a budai Duna-part és a Batthyány tér közelében. A név érdekes, egy rövidítés: Kísérleti Üzem. Úgy tűnt, hogy ezek a péksütemények már túlvannak a kísérleti stádiumon, jól sikerült, finom minden. A specialty kávé is kitűnő volt, a Cortado 950 Ft, a brazil Sitio Morada do Sol ültetvényéről érkezett, közepes pörkölésű, ha szeretnéd, otthonra is vásárolhatsz főznivalót. A hely alapterülete kicsi, két kis asztalka van csupán a helyben étkezésre, így alapvetően inkább elviteles helynek mondanám.
A kávén és pékárun kívül tartanak még Mayer szörpöket és lekvárokat, kecskesajtot, sajtkrémet, körözöttet, vargányakrémet. A fiamnak vettem 2 bagelt (550 Ft), többféle magvakkal, a lányomnak kimér apró sajtos pogácsát, magamnak paradicsomos csavart rudat. Nem volt sokféle péksütemény, de ami volt, azokat érdekesnek találtam. Nagyon kedves kiszolgálásban volt részem, jól elbeszélgettünk a kiszolgáló lánnyal. Számomra ez egy 5 pontos élmény volt.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen
Hotel Forrás Zalakaros - Szilveszteri mulatság Zalakaroson korlátlan belépővel a Zalakarosi Fürdőbe
Hotel Forrás Zalakaros
Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred - Október 23.
Astoria Hotel és Étterem Balatonfüred
90.220 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással