Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Terasz az árkádok alatt

Kuglóf Bisztró BudapestKuglóf Bisztró Budapest a térképen

2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Piarista közben és közvetlen környékén számos, főleg külföldi turistákra sepcializálódott, illetve magasabb árfekvésű vendélgátó egység települ, pl. a Molnár Kürtöskalács, a Monk's Bistro, a Babel étterem, a Kiosk és a Terasz is.
A Monk's bejáratával pontosan szemben bújik meg a Kuglóf nevű kávézó és pékség, amely már reggel 8 órától nyitva tart.
Elsősorban az olasz(os) vonalat képviselik, kávéban Carraro (Cappuccino 550 Ft), a péksütikben lapos, töltelék nélküli linzer tésztás "Cookies" többféle ízesítésben: pisztáciás-mandulás, csokis, vaníliás, sokmagvas (390 Ft), briós, többféle croissant, krémes-töltött fánkok. A hűtőpultban cukormentes, paleo és vegán sütemények is szerepelnek, valamint tradicionális magyar tortaszeletek (Dobos torta, almás pite, Sacher torta). 1 szelet torta egységesen 750 Ft-ba kerül, méretben átalgosnál kicsit nagyobbak. A görög citromos joghurt tortát jó szívvel tudom ajánlani.
A belső tér is kellemes, fiatalos, vidám hangulatú, belengi a teret a friss péksütemények edésekés illata, de különösen klassz a terasz, ahol nincs autósforgalom és az árkádok alatt még nyári hőség idején is kellemesen hűvös a klíma.
Árban nem olcsó, de 1-1 alkalomra érdemes szerintem kipróbálni, pl. ha külföldi vagy vidéki ismerőssel találkozik az ember.
Reggelire szokásos meleg tojásételeket is kínálnak 990-1390 Ft-os árakon (többféle omlette, ham&eggs, rántotta).
12%-os kötelező szervizdíjat számolnak fel (bár megjegyzem, nem az asztalnál rendeltem, hanem én magam bementem a pulthoz kérni, és a végén fizetni is).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (15)
Kuglóf Bisztró Budapest - Külső képKuglóf Bisztró Budapest - Külső képKuglóf Bisztró Budapest - Étel/italKuglóf Bisztró Budapest - BelsőKuglóf Bisztró Budapest - Étel/italKuglóf Bisztró Budapest - BelsőKuglóf Bisztró Budapest - BelsőKuglóf Bisztró Budapest - Külső képKuglóf Bisztró Budapest - Külső képKuglóf Bisztró Budapest - Étel/italKuglóf Bisztró Budapest - Külső képKuglóf Bisztró Budapest - Étel/italKuglóf Bisztró Budapest - Étel/italKuglóf Bisztró Budapest - Étel/italKuglóf Bisztró Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Tavaszi wellness élmény
Tavaszi wellness élmény
2024.06.28-ig
Alfa Hotel Miskolctapolca
72.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval