Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

B terv

Kutka Büfé BudapestKutka Büfé Budapest a térképen

Átlagos 2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A közeli japán éttermet vettem célba, de sajnos zárt ajtókat találtam, B terv hiányában a környéken ezt találtam. A sarki kis kávézó mellett, a Raiffeisen Bank székházával szemben lévő egyszerű büfé. Ez a hely tényleg arra lett kitalálva, hogy ha kevés az időd, de már unod az üzemi kosztot a menzán, otthonról nem hoztál semmit, sokáig kell benn maradnod a munkában, akkor se halj éhen. Az ételek szinte kivétel nélkül mirelitből készült bundázott rántott ez-az (sajt, csirkemell, máj, karaj, sajt), majonézes saláták, görög saláta kiadagolva, műanyag dobozban útra - azaz elvitelre készen, de vannak tipikus gyorsételek is, hamburger, hot-dog, melegszendvics, reggel és délelőtt elég sokfajta szendvics (420 Ft), desszertként pedig palacsintát lehet enni. Az árak egész barátságosak, ahhoz képest, hogy az 5. kerületben járunk.
A hely nagyon kicsi, szűkös, kb. 2 vendég fér be egyszerre. Mivel helyben sütnek, ezért eléggé olajszag van. Ebédidőben, de már 1 óra után meglehetősen ki volt már fosztva a kínálat. Svéd húsgolyókat (550 Ft) kértem (Ikeás, szintén mirelitből sütött) majonézes kukoricával (350 Ft). A sülteket nem tudják melegen tartani, ezért tálalás előtt mikróznak.
Egy meredek és szűk lépcsőn lehet felmenni a galériaszintre, itt kb. 8-10 embernek akad hely helyben étkezni. A berendezés igencsak egyszerű, kb. olyan, mint amikor a 80-as években lementünk a családdal a Velencei-tóra kempingezni. Kényelmetlenek a székek.
A kiszolgálás barátságos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Kutka Büfé Budapest - Külső képKutka Büfé Budapest - Külső képKutka Büfé Budapest - Külső képKutka Büfé Budapest - BelsőKutka Büfé Budapest - BelsőKutka Büfé Budapest - Étel/italKutka Büfé Budapest - BelsőKutka Büfé Budapest - BelsőKutka Büfé Budapest - Étel/italKutka Büfé Budapest - Külső kép

Kutka Büfé további értékelései

2022.12.18egyedül
A munkahelyem közelében található büfé. Az előző értékelő tökéletes összefoglalta, mire jó egy ilyen büfé, erre célra tökéletesen megfelel, ebben hiánypótló jellege van. Szendvicsekből, palacsintából áll a kínálat, délben egyféle menü kapható. Ez nem túl nagy adag, inkább irodában dolgozó...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval