2025 októberben nyitott újhullámos kávézó. Ki tudja már, hányadik, a sokadik a városban. Helyileg a VIII. kerületben a Vas utcában egy saroképületben találták meg a számukra ideális helyszínt. A beltér, az egész hangulat különleges, egy XXI. századi cyber világ, amely lehetne bárhol a nagyvilágban, kicsit olyan, mintha egy filmbe lépne be az ember.
A budapesti székhelyű Spektrum Roastery prémium kategóriás kávéit kóstolhatjuk meg náluk. Az őrlőben kétféle kávé van, a sötétebb pörkölésű Augosto Brazíliából érkezett, a világos Vega EKI Salvadorból. A berendezési tárgyak egyszerűek, érdekes színvilágok és anyagok kavarognak. A Cortado 890 Ft-ba került, nincs kötelező szervizdíj. Nagyon jó zene szólt. A kiszolgáló csapat laza, barátságos, kifejezetten kedves. Tartanak némi alkoholt is, a kávé mellett bárként is funkcionálnak. Csinosak az egyedi kerámia csészék. Ételeket nem láttam, talán később ez még alakul.