Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hagymácska pizzát süt

La Cipolla - Dózsa György út BudapestLa Cipolla - Dózsa György út Budapest a térképen

Kiváló 2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 13. kerület egyik legjobb pizzáját sütik itt a Hagymáról nevezett pizzériában, amely már jó pár éve működik. Többször rendeltünk már tőlük házhoz szállításra, amikor is mind a pizzákkal, mind az egyéb fogásokkal elégedettek voltunk, azonban a kiszállítás ideje az utóbbi időkben nagyon elhúzódott, ami nyilván nem a Cipollások hibája, hanem a sok rendelés, kevés futár, sok cím egy futárnál kombó negatív következménye.
Kívülről semmitmondó portál a Dózsa György út és a Lehet tér kereszteződés közelében, a Honvéd Sportteleppel szemben.
A beltér kicsi, puritán, ennek felét elfoglalja a tulajdonképpeni konyha, ahol ezerrel készíti két hölgy a pizzákat és a többi sütnivalót. Folyamatosan pittyeg a táblagép, ami újabb rendelést jelez, közben 2-3 percenként érkezik egy újabb futár. Nagyüzem hétköznap estefelé. De le lehet ülni bent helyben is, ha valakit nem zavar ez a nyüzsgés, van bent 4 bárasztal.
Az étlap elég hosszú, olasz előételek (1390-4290 Ft), levesek (1390-1990 Ft), 30 féle pizza (2190-3990 Ft) kb. 35 cm átmérőjű, hagyományos nápolyi kerek pizzákat készítenek, lehet teljes kiőrlésű tésztával, laktózmentes sajttal ill. növényi sajttal is kérni a pizzákat. A pizzatésztához a liszt Olaszországból érkezik, a paradicsomszósz házi készítésű. A tésztákat frissen főzik a rendelést követően, itt nincs mikrózás. Spagetti, fusili, penne tészták közül lehet válogatni, itt is van teljes kiőrlésű verzió, friss házi tésztákat is készítenek: raviolit, tagliatellét, lasagnét, gnocchit. Az édességek (990-1790 Ft) között a hagyományos olasz desszertek jelennek meg: panna cotta, proffiterol, citromos ricotta torta, szicíliai cannolo és persze az elmaradhatatlan tiramisu.
Most helyben egy kókuszos mangós panna cottát ettem, egy csésze Segafredo cappuccinot és egy SIÓ Kék Balaton Smoothie-t ittam. Helyben étkezésnél, illetve személyes átvételnél 10% kedvezményt adnak a főételek és a pizzák árából.
Nagyon vagány, dolgos, jókedélyű csapat dolgozik náluk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
La Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - EgyébLa Cipolla - Dózsa György út Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
27.100 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval