Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lehúzás

La Corte BudapestLa Corte Budapest a térképen

Szörnyű 2018. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hétvégi családi ebédre tértünk be, immáron sokadjára. Sosem tartottuk valami nívós helynek, de most épp kapóra jött a közelsége, kb egy percre lakunk. A pincérnő a szokott módon unott fejjel letette az asztal szélére az étlapokat egy halk "Sziasztok" után - miközben már nyugdíjas édesanyám is velünk tartott, de ezt már kvázi megszoktuk ettől a hölgytől. Felvette a rendelést, normál időben jött az ebéd, átlagos volt, a fizetésnél viszont egy gyanús számlát kaptunk, amin 3 tétel volt (Gyűjtő), de egyiket sem értettünk. Azzal magyarázta, hogy van ami 5, van ami 27% ÁFA-kulccsal megy. Mondom oké, de akkor miért három tétel van és mi az a 890 és 760? Mert sehogy sem jött ki a matek... Elment a géphez, hogy "megnézze". Utánamentem, hogy még én szabadkozzak, hogy hagyjuk, inkább fizetek, mert mennénk, csak attól féltem, hogy nehogy más asztal számláját kapjuk... De még ott "bíbelődött", csak valahogy nem tudta megnézni, mert neki fogalma sincs "hátul hogyan ütik be, de az asztal stimmel, higgyem el". Otthon átgondolva és összeadogatva a tételeket, kb 700-900 Ft-tal lehúztak (Nem fogyasztottunk sokat, három ebéd volt, gondolom ennyit tartottak nem feltűnőnek). És persze borravalót is hagytunk. Kerüljétek el. Házhoz meg pláne nem szabad rendelni, lassú és pocsék.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos

La Corte további értékelései

2018.01.13családjával
Négyen egy este (karácsony utáni napokban) voltunk vendégek az étteremben.( A hely kissé kiesik a közlekedési utvonalunkból.) A választék böséges itt, és az adagok is.Elégedettek voltunk a minöséggel és a kiszolgálással is. A mi megitélésünk szerint az étterem berendezése nem hangulatkeltö,...
2017.06.05egyedül
Kiváló
Finom. Gyakran szoktam innen pizzát rendelni. 2 méret van itt. A 26 és a 32 centi. Az én kedvencem az Erős Pesta. A feltétek minősége remek. Az adagok jok. És gyrosak is. Ajánlom mindenkinek.
Népszerű szállások a környéken
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
102.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval