Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy elegáns argentin

La Pampa Steakhouse BudapestLa Pampa Steakhouse Budapest a térképen

Kiváló 2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő amerikai - argentin steak étterem a M3 Arany János utcai megállójánál. Igényes, elegáns beltér, ahol a fekete és a fehér az uralkodó színpáros. Az étterem belső tere tágas, sok asztal van, és vannak beljebb további különtermek is. A falakon hatalmas foltos marhabőrök. Vannak szivarszobába való súlyos bőrfotelek is. Egy nagyon kellemes, ablak melletti asztalt kaptam.
Az étlapon a fő fogások a steak-ek és az egyéb prémium kategóriás marahahúsok (rib-eye, New York steak, T-Bone). Olasz kollégáim jártak már itt korábban és ők is nagyon dicsérték a steak-et, a profi szakácsot, és azt sem feledték el megemlíteni, hogy az általuk megszokott árszínvonalhoz képest nem volt túlárazott sem. Ettől még a magyar átlagfizetéshez mérve ezek persze drága ételek.
A japán kobe marhából készült steak-ek 45ezer Ft-ba kerülnek! Nem semmi!
Mivel én inkább valami lazább ebédre vágytam, és próbáltam pénztárcakímélő üzemmódban maradni, valami mást választottam.
Kezdésként érkezett egy kis étvágygerjesztő falatka, házi buci házi körözöttel. Kellemes!
Az erőleves raviolival csészényi adag volt, de tartalmas, nem a szokványos. A ravioli is házi készítésű, szarvasgombával töltött kistáska (1190 Ft). A levesben cukorborsó is volt. Ezt követően empanadas töltött batyukat kértem, 3 féle töltelékkel. Spenóttal, csirkehússal és angus marha bélszínnel (1890 Ft).
A kötelező szervizdíj 10%.
A személyzet udvarias, finom, professzionális.
A konyha szépen teljesített, finomak voltak az ételek.
Inkább az idősebb korosztály számára, ünnepi alkalmakra ajánlom az éttermet, de komolyabb céges megbeszéléseknek is alkalmas helyszín lehet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (36)
La Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - MosdóLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étel/italLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - BelsőLa Pampa Steakhouse Budapest - Külső képLa Pampa Steakhouse Budapest - Külső képLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Étlap/itallapLa Pampa Steakhouse Budapest - Külső képLa Pampa Steakhouse Budapest - Külső képLa Pampa Steakhouse Budapest - EgyébLa Pampa Steakhouse Budapest - Külső kép

La Pampa Steakhouse további értékelései

2022.03.04a párjával
Kiváló
Ünnepi vacsorára mentem a párommal, először alig voltak, de hamar szinte megtelt. Udvarias pincérek, kifogástalan ételek, relatíve rövid idő után az asztalon. Kicsit szokatlan miliő a tehénfoltos falaktól és bútoroktól, minden fekete- fehér. Nem túl barátságos, de láthatóan igényes belsőépítés...
2015.03.10a párjával
Kiváló
Párommal látogattuk meg az éttermet. Azonnal szembetűnő a pincérek udvariassága, kedvessége, hozzáértése, mindig rendelkezésre álltak, ha valami kívánságunk volt, azonnal ott termettek - egy picit ez vissza is ütött, olyan gyakran és készségesen jelentek meg az asztalunknál, ami már néha elég...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Ensana Thermal Hévíz - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Ensana Thermal Hévíz
136.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval