Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyon magasra tette a mércét Laci papa.

Laci Papa Konyhája BudapestLaci Papa Konyhája Budapest a térképen

Kiváló 2023. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. május 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Laci papa igazi szakács, és vendéglátós, aki megjárta a legkomolyabb konyhákat is. Hozzáállása kiváló, és minőségben nagyon magasra tette a mércét. ár-érték aránya egyenesen csúcs. Nagy és finom adagok, gyakorlatilag szinte fillérekért.
Jelen időpontban egy menű 1500!! Ft, és igen nagy adag levest, és főételt tartalmaz.
Igazi vendgéglátós, aki már a második-harmadik alkalomnál régi ismerősként köszönti a vendéget, tudha mit hogy szeret, és úgy is csinálja, hogy jó legyen. Pl kollégámnak a második alkalomtól, már kérés nélkül tette külön tányérra a frissen vágott erős paprikát, vagy hozta nekünk kérés nélkül az ebéd végére a fekete kávét.
Az adagok kiállítása első rangú. Mindig ott van a frissen vágott paprika, és/vagy paradicsom szelet, ha az étel megkívánja, akkor csalamádé, vagy uborka, amiért nem számol külön semmit, ahogy a leves mellé adott több szelet kenyérért sem. Ez a vendéglátásban számomra egyedül álló hozzáállás, vagy maximum a jóval magasabb szinteken működik. Igaz, Laci papa, ahogy mondta, kényszerből (covid, energia áremelések) onnan jött.
Arról már nem is szólok, hogy a menű ára olyan alacsony (1500 Ft), hogy nem is értjk hogy tudja kihozni... ennyiért máshol egy tál levest sem kapni, de ha kifőzdébe megyek, akkor egy alap menű is 2200-2500 Ft-nál kezdődik.
Száz szónak is egy a vége.
Laci papánál kockás abrosz mellett nagyon jókat, és kiadós ételeket lehet enni rendkívül jó áron, a tulaj, aki egyedül vszi a konyhát, rendkívül szimpatikus, és kedves egyéniség. Ha valaki megelégszik egy egyszerű egy személyes kis konyhával, a kevés számú, de annál jobb ízű házias kínálattal, a hagyományos ízeket szereti, akkor a legjobb helyen jár.
Megjegyzés: a képek mind az általunk elfogyasztott ételek, a hely felfedezése óta, ha tehetjük, kollégámmal nem hagyjuk ki a napunkból.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (6)
Laci Papa Konyhája Budapest - EgyébLaci Papa Konyhája Budapest - EgyébLaci Papa Konyhája Budapest - EgyébLaci Papa Konyhája Budapest - EgyébLaci Papa Konyhája Budapest - EgyébLaci Papa Konyhája Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval