Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Reggeli, ebéd... bármikor

Ladó Café BudapestLadó Café Budapest a térképen

Kiváló 2015. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. június 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy hosszúra nyúlt pénteki éjszakát követően próbáltam másnap a Blaha környékén reggeliző - vagy akár korai ebédelő - helyet találni. A Dohány utca körúthoz közeli részén található a Ladó Kávéház, számos egyéb vendéglátóhely gyűrűjében, ám a többiek még nem igazán nyitottak ki 11 óra magasságában.
A Ladóba betérve egy nagyon kedves fiatalember fogadott, és az asztalhoz kísért. Érdeklődésemre elmondta, hogy akár reggelit, akár ebédet is tudok kérni, ahogy tetszik. A hét minden napján nyitva vannak már reggel 8-tól kezdődően. Később megtudtam, hogy a szívélyes úr P. László, a tulajdonos volt.
Egy kontinentális reggeli tálat kértem (1500 Ft), ami főtt tojást, füstölt sonkát, sajtot, barackdzsemet, vajat, 2 féle paprikát tartalmazott. Hozzá tetemes mennyiségű, 3 féle kenyér érkezett (házi fehér, rozsos, magvas). Maguk az ételek nem voltak annyira különlegesek, pl. ezt az előrecsomagolt barack dzsemet már sok szállodában is ettem. De szépen volt tálalva, és az egész étterem hangulata olyan kellemes, hogy azonnal jól, otthonosan éreztem magam.
Az étteremben esténként jazz koncerteket tartanak, erről tanúskodott a helyiség végén lévő hangszerekkel felszerelt színpad és az asztalon lévő papírterítőn el lehetett olvasni az e havi programot.
Lavazza kávéjuk van (én capuccionót ittam) és a hely specialitását, ami a málna ital. Nem málnaszörp, hanem fagyasztott, zúzott málnából készült frissítő.
Szervizdíj nincs.
Szombaton ottjártamkor, ebben a gyakorlatilag "holtidőben" több mint félház volt, többségében külföldiek.
Szimpatikus, szívmelengető hely, ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Ladó Café Budapest - Külső képLadó Café Budapest - BelsőLadó Café Budapest - Külső képLadó Café Budapest - EgyébLadó Café Budapest - BelsőLadó Café Budapest - Étel/italLadó Café Budapest - Étel/italLadó Café Budapest - Étel/italLadó Café Budapest - MosdóLadó Café Budapest - MosdóLadó Café Budapest - BelsőLadó Café Budapest - Külső képLadó Café Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Nyugdíjas pihenés
2024.12.06-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.272 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
52.400 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval