Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szerelem első kóstolásra

La-Guna Étterem & Mori Sushi BudapestLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest a térképen

Kiváló 2017. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. december 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étteremhét keretein belül próbáltuk ki az éttermet. Kívülről egy átlagos családi háznak tűnik, nem sejtené senki, hogy milyen elegáns kis hely. A belső dizájn nekem nagyon tetszett, a natúr föld színek és a faanyag dominál, ami nagyon otthonossá teszi az éttermet. A kiszolgálás elsőrangú, a pincérek hihetetlen profizmussal szolgálták fel a vacsorát. Az ételek nagyon finomak voltak. A gyöngytyúk esszencia levesben különleges volt a kacsamájjal töltött burgonyagombóc. A tálalás számunkra újszerű volt, a mélytányérban hozták a levesbetétet, amelyre a pincér csak a tálaláskor öntötte rá a forró levet. A szárnyas máj terrine szintén nagyon finom volt. A kacsamell tökéletesen volt elkészítve. Talán az első étterem, ahol a bőr tökéletesen le volt pirítva, mégsem volt száraz a hús. A hozzá tálalt vajas diós burgonyagombóc és a fahéjas almapüré isteni volt. A desszertek közül a belga csokoládétorony finom volt, elképesztően csokis. A sült banán ellenben nem sikerült jól. A tálalás gyönyörű volt. Az ital árak is teljesen rendben voltak. Mi először jártunk ebben az étteremben, de biztosan nem utoljára!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

La-Guna Étterem & Mori Sushi további értékelései

2023.10.03családjával
Csepel egyik gyöngyszeme, ahova legalább egyszer érdemes ellátogatni. Tiszta, kellemes hangulatú hely, udvarias kiszolgálással. Sajnos legutóbb lemaradt egy főétel, de mindezt leszámítva, szuper helynek tartom.
2019.01.20családjával
Kiváló
Nagyon jó ételek figyelmes kiszolgálás, hangulatos hely kedvező ár érték arány. Általában van parkoló hely. (ingyenes..... még)
2017.08.13gyerekekkel
Csepel kertvárosi részén évek óta működő étterem, amely a kezdetekben egy "normál" magyaros és nemzetközi ételeket kínáló étterem volt, majd pár évvel ezelőtt stílust váltottak, és Ázsia felé vették az irányt. A berendezés nekem nagyon tetszett, a bejáratnál egy Nat szobra fogadott lila...
Népszerű szállások a környéken
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.29-ig
Tisza Balneum Hotel Tiszafüred
44.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval