Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meredeken esik a szinvonal!!!

La-Guna Étterem & Mori Sushi BudapestLa-Guna Étterem & Mori Sushi Budapest a térképen

Szörnyű 2015. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. április 29.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az etterem lancfuresszel vagja maga alatt a fat! Kiszallitas egy hete: egy adag etelhez csak egyetlen pici tasak szojaszosz jar. Ez nagyon keves. Epp csak ossze lehet kenni vele a talka aljat. Ha kersz meg az felaras. Ezt a velem kommunikalo ferfihang kevesbe udvarias stilusban kozolte. Mikor megjott a rendelesem (az etel meg mindig finom) nem kaptam palcikat. Kivancsi voltam, hogy a szojaszoszos fiasko utan erre mit mondanak? Hogy az evopalcika is felaras?
- el vagyunk havazva. Sajnaljuk.

Ma voltam bent, mert a csaladommal vacsorazni szerettunk volna. A pultban egy srac az arcomba bamul. Se jo napot, se semmi. Aztan kijon egy holgy az detto. Mar allok par perce a pultnal mire feltunik a voros pincerlany. A penztargeppel kezd foglalkozni. Se jo napot, se semmi. Alltam meg egy percig de mivel ram sem nezett ugy dontottem, hogy mashol vacsorazunk. A minimalis tiszteletet elvarnam ha mar egyszer ez egy vendeglato hely volna en meg a fizetovendeg. Felmondott a mosolygos pincerlany es magaval vitte a hely szellemet is. Kar, mert evek ota jartunk ide legalabb heti 1x.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:

La-Guna Étterem & Mori Sushi további értékelései

2023.10.03családjával
Csepel egyik gyöngyszeme, ahova legalább egyszer érdemes ellátogatni. Tiszta, kellemes hangulatú hely, udvarias kiszolgálással. Sajnos legutóbb lemaradt egy főétel, de mindezt leszámítva, szuper helynek tartom.
2019.01.20családjával
Kiváló
Nagyon jó ételek figyelmes kiszolgálás, hangulatos hely kedvező ár érték arány. Általában van parkoló hely. (ingyenes..... még)
2017.12.18családjával
Kiváló
Az étteremhét keretein belül próbáltuk ki az éttermet. Kívülről egy átlagos családi háznak tűnik, nem sejtené senki, hogy milyen elegáns kis hely. A belső dizájn nekem nagyon tetszett, a natúr föld színek és a faanyag dominál, ami nagyon otthonossá teszi az éttermet. A kiszolgálás elsőrangú, a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
98.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
39.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval