Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ahol szerintem NE egyetek lángost

Lángosom BudapestLángosom Budapest a térképen

Gyenge 2021. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. december 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A 7. kerületi bulinegyed egyik népszerű utcájában található ez a kis büfé, amely vélhetően az errefelé megforduló külföldi fiatalokat célozta meg ügyfélkörének. A lángos egyfajta hungarikum lett, amelyet a külföldiek is ismernek és kedvelnek. Késő esti nyitva tartása okán mi is egy kisebb gasztro/kocsma túra folyamán jártunk itt, este 10 óra előtt pár perccel.
A berendezésben megjelennek ilyen-olyan vidéki-falusi elemek, pl. régi konyhai eszközök, de nem tűnik hitelesnek és tradicionálisnak a hely, inkább csak fel vannak pakolva a falakra, a polcokra. A főhelyet elfoglaló mikrohullámú sütő arra utal, hogy itt nemcsak frissensültek készülnek, márpedig én a lángost végképp nem tudom mikrózva elképzelni (sok egyéb más ételt sem).
Kértünk egy sajtos-tejfölös lángost (1000 Ft) és túrófánkot (340 Ft / 4 kis darab). A lángos nemcsak túlárazott, de borzasztó rossz volt, szerintem én még ilyen silány fajtát életemben nem ettem! Vékony, vastag, nehéz volt, mint egy tortilla, egyáltalán nem olyan állagú volt, mint egy "rendes" lángos. Valószínű ebben a tészta vagy/és a liszt lehetett a ludas. Vagy a kelesztés hiánya. Rajta olcsó teszkós minőségű tejfölnek és sajtnak nevezett valamik, amiknek a tejtartalma minimális lehetett (ha egyáltalán láttak ezek az alapanyagok tehenet valaha is).
A túrófánk akár rendben is lehetett volna, ha nincs ráborítva 10 dkg porcukor, kérdezés nélkül. Mert ha megkérdezik, akkor egyáltalán nem kértem volna rá.
Amúgy frissen készültek, a lángos és a fánk is, bár így utólag visszagondolva, talán a lángos "kétszersült" lehetett és azért lett ilyen vállalhatatlan. A benti részben lehetetlen tartózkodni a tömény olajszag miatt.
De itt amúgy is csak könyöklők vannak a falnál. A bejárat előtti járdán van 2 asztalka, ahol le lehet ülni és kint enni.
Összességében nagy csalódás, őszintén remélem, hogy a külföldiek nem fogják azt gondolni, hogy ilyen az igazi magyar lángos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (18)
Lángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - EgyébLángosom Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Belenus Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon
Belenus pihenés hétköznapokon
2025.02.28-ig
Hotel Belenus Zalakaros
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval