Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Buborékos tea kínai módra

Las Bombillas Tea & More Teaház BudapestLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest a térképen

Átlagos 2017. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újonnan nyitott buborékos teaház a 11. kerületben, a Móricz és a Gellért tér között kb. félúton. Bár a nevük valami spanyol helyre utalhat, valójában kínai a tulajdonosi háttér és a kiszolgáló is egy ázsiai fiatalember volt. A nevükben szereplő "vegán" teaházat nem tudtam pontosan értelmezni, szerintem az a sok műanyag, amiből ezek a színes buborékok és zselék készülnek, nem biztos, hogy a trú vegánok kényes ízlésének megfelelne.
A koncepció ugyanaz, mint a Bubbleology-ban vagy a Bubble Tea-nél, először egy alap teát kell választani, amiből 19 féle ízű van, 2 méretű pohárban: 3,6 dl és 5 dl-es, majd a belevalókat, vagy egy tucatnyi színes gyümölcsös zseléből és buborékból. A nyitás miatt kedvezményes áron lehetett kapni, a későbbi 650 Ft helyett 350 Ft-ért. Ennyit mindenképpen megért a kóstoló. Eperteát választottam, s bele mangó, licsi és eper buborékokat, ananász és licsi zselét, valamint fekete tápióka gyöngyöket. A szívószál lehetne egy kicsit nagyobb átmérőjű, mert a nagyobb darabkák megakadnak benne.
A bejárat melletti kis asztalon kis pohárban ingyenes kóstolót is felszolgáltak.
Nem annyira illett a teához, de a kínai gyorséttermeket megidézve dobozos sült banánt, zöldséges tésztát és paradicsomos tésztát is láttam a pultban, ezeket valószínűleg valamelyik közeli kínai gyorsból hozatják.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (11)
Las Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Külső képLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Külső képLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Külső képLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Étel/italLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - BelsőLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Étel/italLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - BelsőLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Étel/italLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Étlap/itallapLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Étlap/itallapLas Bombillas Tea & More Teaház Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Wellness Neked
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
218.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.12.05-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval