Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Késő esti vegán bűnözés

Las Vegan's - Legenda BudapestLas Vegan's - Legenda Budapest a térképen

2020. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kazinczy utcában lévő Belvárosi Legendába a kézműves söröket megcélzó mini-kocsma-túra részeként látogattunk el, teljesítettük is az aktuális sör-feladatot, azonban a pultnál a rendelés során észrevettük, hogy itt igazából egy másik hely is van, a jobb oldali pultnál ugyanis a Karaván Udvarból - akkor még csak food truck-ként - már ismert Las Vegan's teljesen növényi alapú, vegán burgereivel és egyéb street foodjaival találkozhatunk.
Bár már este 10 óra volt, én meg rendszerint már 4-5 óra után nem igazán szoktam enni, de egy-egy kivételt miért is ne lehetne tenni?
Azért így is csak valami egyszerűbbet vállaltunk be. A Lord Seitan tálat ketten ettük (2190 Ft), volt benne grillezett szejtán - mondhatjuk, hogy ez lenne a húspótló -, paradicsom, kigyóuborka, vegán cheddar sajt, lilahagyma, zöldsaláta, hamburger szósz és steakburgonya, illetve édesburgonya. Elég jó kiadós adag volt, egyszerű tálalás egy barna kartondoboz tetőn. Nem egy nagy konyhai mutatvány, de frappánsan ízletes, kellemes volt ez a kombináció.
Szerepelt még az étlapon 6 féle növényi burger, és két másik féle tál, az egyik répafasírtos, a másik meg "ál-burger"-es.
Elég sok asztal és ülőhely van, amelyek közösek a Legendával, némelyik igen egyszerű, raklapokból összerakott.
A tisztaság és úgy általában a takarítás nem a helye erőssége. Az asztalokat sokáig nem takarították le, a mosdóban és a WC körül is eldobált papírok hevertek a földön szanaszét, a női WC-ben nem volt papír.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (18)
Las Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - Étlap/itallapLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - Étlap/itallapLas Vegan's - Legenda Budapest - Étel/italLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - Étel/italLas Vegan's - Legenda Budapest - Étel/italLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - BelsőLas Vegan's - Legenda Budapest - MosdóLas Vegan's - Legenda Budapest - MosdóLas Vegan's - Legenda Budapest - Külső kép

Las Vegan's - Legenda további értékelései

2022.02.21barátokkal
Gyenge
A felkapott könyéken, vonzó külsővel rendelkező hely, könnyen betéved ide az ember. Mi megbántuk, hogy betévedtünk. A kiszolgálás, semilyen, unott, nem kedves. Az ételek abszolut izetlenek, amit kóstoltunk minden hamburger, kávé-kifejezetten inkább borzasztó, már a hosszú papirpoharas...
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval