Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Megismerni a Shawarmát

Laziza Syrian Fast Food BudapestLaziza Syrian Fast Food Budapest a térképen

Átlagos 2021. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2021. november 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szíriai gyorsétterem a Váci utcánál, pontosan a Meki főbejáratával szemben egy kis falbeugrásban.
A benti részben a hússütés miatt borzasztó meleg volt, még a pult innenső oldalán is bőven 40 fok felett, képzelem, milyen lehet bent a sütőnél a másik oldalon...
A fő ételfajta, amit kínálnak, a Shawarma, ami a gyros pitára hasonlít leginkább atekintetben, hogy pitaszerű tésztába fűszeres sült csirkehúst tekernek zöldségekkel. Ezen kívül még falafelt lehet kapni pitában vagy tálon, körettel, zöldségekkel, salátával, valamint hummuszt, padlizsán salátát is kínálnak.
Elviteles papírdobozban kértem egy solo boxot, amiben hús és körítés volt, azonban pita nem járt hozzá (1500 Ft). A hús elég száraz volt, meglehetősen kicsi az adag. Egy meglehetősen középszerű "törökös-arabos" street food-dal kellett tehát beérnem. Nem hozott lázba.
Amúgy a kiszolgálás kedves volt.
Elvileg lehet enni helyben is a fal menti könyöklőknél, de erre egyrészt a hőség miatt sem mutatkozott érdeklődés, másrészt tele volt pakolva műanyag zsákokkal a pult.
Az étlap nemcsak nyomtatott formában olvasható, hanem a pult feletti váltakozó kivetítőn is (fotókkal illusztrálva). Szerencsére van itt a környéken egy nagyon színvonalas másik szír, ahol lehet finom gíroszt kapni, immár jó pár éve, szóval inkább oda fogok menni a jövőben is, de azért ki akartam ezt is próbálni. Szóval a másik nyert minőségben, ízben, mennyiségben és ár-érték arányban is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Laziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - EgyébLaziza Syrian Fast Food Budapest - Külső képLaziza Syrian Fast Food Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2025.01.02-ig
Tisza Hotel Szeged
27.100 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel