Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zöldság-gyümölcs

Lé - Juice & More BudapestLé - Juice & More Budapest a térképen

2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Közelmúltban nyitott lébár a Dob utca elején, Astoria, Zsinagóga közelségében. Egy pici beugró az egész hely, amibe mindent be akartak zsúfolni, emiatt ha már 2 ember egyidejűleg benn van, akkor is zsúfoltnak érződik. Ez leginkább amiatt van, mivel a csavart fagyit "gyártó" masinát is itt tárolják. Ahogy a pultos úriember elmondta, csak átmenetileg, mert el fogják innen költöztetni. A fagyiból 2 féle adag kérhető: 490, illetve 690 Ft-ért, csoki, vanília vagy vegyesen. Emlékszem, a 80-as években, gyerekkoromban ez milyen nagy sláger volt a Balatonnál, de most már kevésbé tűnik népszerűnek a gombócos fagylalt mellett.
A fő profil, ahogy a kreatívnak semmiképpen sem mondható név is jelzi: a "LÉ". Gyümölcs és zöldséglevek, amelyeket frissen préselnek. Az összetevőknek azonban nem mindegyike friss, mert van, amit kis adagokba bekészítve a mélyhűtőből lefagyasztva vettek elő (pl. déligyümölcsök, mangó). A levek ára egységesen 330 Ft/dl, vannak előre kitalált koktélok, a környékbeli bulinegyedhez illeszkedve 3 féle "Detox" mix, piros, zöld és sárga színben és összetevőkkel.
Ételek terén egész nap kínálnak reggelit, elég kedvező áron. (990 Ft, meleg itallal együtt). Szintén ugyanennyibe kerül a panini szendvics, illetve a quesadilla. Van még a hűtőben gyömölcs- és zöldségsaláta, gyümölcsjoghurt granolával (590 Ft).
Én egy frissítő, de ugyanakkor tartalmas görög joghurt alapú egzotikus smoothie-t kértem, amelyben ananász, mangó, maracuja, banán volt. (3 dl/990 Ft) Elviteles, fedeles műanyag pohárba töltötték, szívószállal. Környezetbarát megoldás még nincs erre. Helyben is csak ebbe tudják tölteni a leveket.
Ha kikerül a fagyigép, akkor a benti részben a fal mentén megközelíthető lesz a fal mentén a könyöklő, ahol 2-3 tud helyben enni, továbbá van a járda szélére kitelepített kis teraszuk 2 db 4-4 személyes asztallal. Nincs árnyékolás, ide tűz a nap.
A személyzet tagjai nagyon jópofák, segítőkészek, kommunikatívak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (10)
Lé - Juice & More Budapest - Külső képLé - Juice & More Budapest - Étlap/itallapLé - Juice & More Budapest - Külső képLé - Juice & More Budapest - Külső képLé - Juice & More Budapest - Étlap/itallapLé - Juice & More Budapest - Étel/italLé - Juice & More Budapest - Étel/italLé - Juice & More Budapest - Étel/italLé - Juice & More Budapest - Étel/italLé - Juice & More Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval