Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ilyen ez a C'est la Vie

Legenda Pub Óbuda BudapestLegenda Pub Óbuda Budapest a térképen

Gyenge 2022. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Péntek esti kóstolós túránk utolsó állomásaként jöttünk be a Legenda kézműves sörház óbudai egységébe, amely a Kolosy tér és az Árpád híd között kb. félúton található. Miközben a korábbi helyeken jellemzően nagy élet zajlott, jöttek-mentek és fürtökben lógtak a vendégek, volt, ahol alig találtunk szabad asztalt, addig itt kongott az ürességtől a hely, egyetlen vendég sem volt, pedig csak kb. este 9 körül járt az idő. Az ital kínálat harmatgyenge, gyakorlatilag csapon mindössze kettő féle sör volt, tripla meggy (belga típusú gyümölcssör 8,2%-os) - pohár 900 Ft, korsó 1400 Ft, illetve 5%-os Pils (korsó 990 Ft), így kizárásos alapokon ezeket ittuk. Az itallap koszos, elnyűtt, szét-használt, az árak hiányosak, illetve kézzel többszörösen javítottak. Az életunt középkorú pultos hölgy el is mondta, nem érdemes már az itallapot használni, mert hetente írhatja át az árakat. A hiányos készletre is adott magyarázatot, miszerint a válság miatt alapanyaghiány alakult ki. Ahogy mondta, ha a 42 összetevőből 1 hiányzik, akkor az már nem az a sör, nem tudják megcsinálni. A legtöbb Legenda tétel üvegesen, illetve dobozosban volt csak elérhető, a csapolt felhozatal volt feltűnően hiányos.
A rövidital kínálat is szűkös, gerincét kommersz italok adják, valamint a Legenda pálinkái (1100-1450 Ft). Ételeket nem tartanak, csak ropogtatni valókat, chipset, ropit.
Elvitelre - úti sörként - ajánlásra vettünk egy üveges nyári ale-t (1400 Ft/ 5 dl), ami teljesen kommersz volt, egyáltalán nem érte meg az árát.
A Legenda ajánlása szerint: "Megjelenésében egy közepes réz színű angol ale sör, amit a közepesen tartósságú tört fehéres habkoronáján keresztül a mérsékelt szénsavasságával frissíti fel a torkunkat. Ízében és illatában megjelennek a kenyeres és kekszes jegyek, amit a végén alacsony komló keserűség jellemez, mindeközben a malátás és komlós ízek egyensúlyban vannak." Hát, nekünk ez nem jött át.
A címadó mondat a pultos hölgytől származik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
Legenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - EgyébLegenda Pub Óbuda Budapest - Egyéb

Legenda Pub Óbuda további értékelései

2017.01.09egyedül
Kiváló
A Legenda sörfőzde kiesett a kézműves fősodorból, miközben 2013 táján itt diktálták a tempót. Többnyire az egyenetlen minőséget és a sörhibákat szokták szakmai berkekben emlegetni. Jómagam ezzel nem törődöm, engem épp elég érzelmi szál köt ehhez a főzdéhez, ahhoz, hogy elnézzem, ha ingadozik a...
Népszerű szállások a környéken
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
50.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval