Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kézműves csúcssöröző

Legenda Sörfőzde Center BudapestLegenda Sörfőzde Center Budapest a térképen

Kiváló 2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már van annak is pár hónapja, hogy beleakadtam a legnagyobb közösségi portálon a hírbe, hogy megnyitott a Legenda újabb egysége, a Legenda Főzde Center Étterem. Egy alkalommal el is zarándokoltunk már ide pár hete, de sajnos zárva találtuk a helyet. Most elővigyázatosabbak voltunk, felhívtuk őket. Annál is inkább, hogy már 22 óra elmúlt, mire oda jutottunk, hogy célba vegyük a kocsmát. Bíztattak, hogy 23 óráig nyitva vannak.
Meg is érkeztünk, nagy örömünkre ott volt a tulajdonos, Kovács „Olasz” József is, akivel percek kérdése volt barátságot kötni, az est közös éneklésbe és gitározásba torkollott. Piramis, Edda, P.Mobil és hasonlók voltak műsoron, annál is inkább, hogy társaságunk 68-69-es volt, szinte annyi, mint a 66-os születésű tulaj.
10 csap van itt, igen, tíz csap, mind Legenda sörrel, mondtam is barátaimnak, hogy évek óta járok a Legenda azonos nevű utcában működő egységébe, de valahogy soha nem ihattam nyugodtan, mert többnyire vagy vezettem, vagy siettem. Mivel sofőrséget vállaló barátunk nem sürgetett, itt elengedtük magunkat, lett is hajnali négy, mire hazaérkeztünk Aradra.
Ittunk Hoplagert, Dieselt, Hableánykát, Pokerface-t és Snake Bite-ot. Ez egy remek sor, mindet ismertük már, sokszor ittuk ezeket, de csapról, a Mester jelenlétében és egyiket a másik után, kifulladásig, no, azt soha.
Emlékezetes élmény volt, már várjuk az ismétlést.
Az ételrovatban a söröket díjaztam. Az otthagyott összegbe beleszámoltam a hazavitelre vásárolt söröket is, sőt elsősorban azokat, a helyben fogyasztás nagy részét a tulaj állta.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Legenda Sörfőzde Center Budapest - Étlap/itallapLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - EgyébLegenda Sörfőzde Center Budapest - Étel/italLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - BelsőLegenda Sörfőzde Center Budapest - EgyébLegenda Sörfőzde Center Budapest - Belső

Legenda Sörfőzde Center további értékelései

2023.12.26csoporttal
Meghívást kaptunk ebbe a sőrőzőbe, mely inkább egy kulturális klub. Két szinpaddal is rendelkezik, melyeken külünböző előadások vannak. A termek fapadokkal és asztalokkal vannak ellátva ,így a müsorok alatt folyik az evés- ívás. Kitünő sőrők, borok, csülkős ételek és pizzák vannak. Még...
2015.02.10barátokkal
Átlagos
A maláta ingyen van (azt hiszem) és korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll. Itt mindenki megtalálja, hogy milyen típusú sört fogyasztana, mi meg is kóstoltunk jónéhányat. A sör kínálat első rangú, vannak igazi különlegességek is. A hazai sőr manufaktúrák italait ihatjuk, valamellyik csapolt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel