Ugor: Célzott túra - Leonidas Gyros Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Leonidas Gyros Budapest értékelése
650. helyezett a 4400 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 89 városban járt
434 étteremértékelés 232 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Célzott túra

2020. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 3.
Meg kellett már nekem is néznem ezt a bizonyos, híres-neves Leonidas Gyrost, különösen azért is, mert a múlt héten jelent meg róla egy dicsérő cikk is... Rosszkor indultam, mert éppen megáll a metró a Nagyvárad térnél, onnan pótló buszok, szóval, négy-négy járművel jutottam el oda meg vissza. A hely tényleg falatka, a sor nehezen fordul meg, alig lehet elférni egymás mellett. A kaja viszont valami egészen különleges, ott állnak, a hölgy is, a főnök is, mindenki mindenkit tegez, arcról megismerik, hogy ki járt már itt és ki nem, és aki ég nem, annak három kanálkával lehet kóstolni előre, hogy mit szólna hozzá, hogy ha ilyenből kapná az ételt? És mindhárom íz pompás volt, a sárgarépás is, egészen különleges, kértem is egy nagy tállal, és olyan sok volt, hogy szégyen és gyalázat, kifogott rajtam, nem bírtam megenni! Pedig ilyen ritkán van ám! Szóval, a kiszolgálás és a kaja kitűnő, mindenkihez nagyon kedvesek, mindenkitől megkérdezték, hogy volt-e Görögországban, és ha igen, akkor hol? És milyen élményei voltak? De a hely hangulata még így is egy kicsit kívánnivalót hagy maga után.

Ennyire tetszett:
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Ugor felhasználót?    Igen

Cím
1191 Budapest
Üllői út 214/4.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 17.
Valamiért az étteremkaluzok a görög gyroszosokat hype-olják. Miközben egy jó török borjúgyros van olyan finom, mint a görög disznó- vagy csirkegyros. A Leonidas, mint megannyi toplista szereplője régóta listámon van, a nemrégiben, e hó elején végre sikerült ide is eljutni. Parányi kis...