Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mennyi? 700. Mi 700? Mi mennyi?

Leroy Café - Arena Mall BudapestLeroy Café - Arena Mall Budapest a térképen

Átlagos 2019. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 9.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Leroy Café néhány plázában (Westend, Allée, MOM Park, Mammut) nyitott az átlaghoz képest elegánsabb éttermet, értem ezalatt, hogy eleve helyileg sem a plázás gyorséttermekkel egy helyen vannak, hanem elkülönülten, mint itt az Arena Plázában is, ők az emeleten, míg a gyorskajáldák a földszinten. Teljesen elszeparált, körbekerített az étterem, saját asztalokkal, pincérekkel.
Ezen a szinten rajtuk kívül, velük szemben van még egy olasz étterem és egy kávézó. Elegendő számú, sőt, inkább túltervezett, lézengő pincérek tébláboltak, laza köszönés, aztán üljek, ahová akarok, nem volt kísérgetés vagy asztal ajánlása. Van egy külső teraszrész, ami szellősebb, de a folyosón ott járnak át az emberek, illetve a belső éttermi résznek is az oldala a folyosó felé nyitott.
Sok asztal van, meglehetősen sűrűn rakva, én a falnál választottam egy két személyes asztalt. A megvilágítás egyáltalán nem jó, félhomály, szinte sötét van. Az étlapon főleg sushik találhatóak, valamint szintén japán ételek, miso leves, keleties hangulatú desszert. Közben eszembe jutott, hogy a Westendben volt külön sushi étlap és egy másik európai, de itt ez utóbbit nem adtak, így nem tudom, amúgy van-e másfajta étel is. Hosszú, sok oldalas, néhány egész oldalas színes fotóval illusztrált az étlap, de látszik, hogy nem ma készült, a lapok szamárfülesek, elnyűttek már. Slusszpoén, hogy az utolsó lapon itallap is található, amelyre - kérdésemre - a pincér mondta, hogy: ó, az már nem aktuális, mert azóta van egy külön itallap, amin mellesleg majdnem dupla árak vannak. Ez minimum fogyasztók megtévesztése és ilyen esetben alap, hogy ők kizárólag az olcsóbb áron számlázhatnak, ha ugyanarra a termékre 2 különböző árat tüntettek fel. Persze nem így történt, de nem akartam egy parttalan vitába beleszállni.
A levendulás limonádé ízre kellemes volt, de fele mennyiségű jég is elég lett volna.
Az ételek közül füstölt lazacos makit választottam, 6 db egy adag, mint ahogy szokásos. Szójaszósz, pálcika és európai evőeszköz is érkezett. A sushikra kevesebb mint 10 percet kellett várni, igaz, rajtam kívül talán 2 másik asztalnál kértek ételt is. A makik nagyobb méretűek, magasabbak, mint a megszokott, viszont a nori lap is egy kicsit kemény volt. Összességében nem rossz, de egyáltalán nem kiemelkedő. Frissen összerakott volt, nem állott hatású. A gyömbér elegendő mennyiségű, de az nem volt annyira friss.
A kiszolgálás személytelen volt, az egyik pincér flegma volt, szerencsére ő csak egyszer jött oda az asztalomhoz. Kötelező szervizdíj van, bankkártyával lehet fizetni.
A zöldséges sushik féltucatja 1000 Ft alatti, az egyebek 1200-1500 Ft környékén. A bento boxok 3000 Ft kezdődnek, a komolyabb, komplexebb sushik darabja 1000 Ft felett. Összességében nem olcsó hely, a Plázán belül talán a legdrágább étkezési lehetőség, cserébe egyáltalán nem kiemelkedő, az ár-érték arány nem reális és inkorrekt a számlázás. Legjobb esetben 3 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (17)
Leroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - EgyébLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - BelsőLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étel/italLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étel/italLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étel/italLeroy Café - Arena Mall Budapest - Külső képLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - BelsőLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapLeroy Café - Arena Mall Budapest - Étlap/itallap

Leroy Café - Arena Mall további értékelései

2019.02.26a párjával
Átlagos
Az ételek túlárazottak, főleg annak tükrében, hogy a minőségük, ízviláguk inkább olyan jó közepes. Életem legrosszabb (sületlen) bécsi szeletét itt ettem. A hálózat többi éttermét nem ismerem. Ebédidőben iszonyat sokat kell várni egy frissensültre. A desszert viszont finom volt. A pincérek...
2016.05.30családjával
A hálózat Aréna plázában található egységében ültünk le a nagyon kényelmes székekre. Végül nem ettünk, mert idő volt, csak üdítöket ittunk. Tehát röviden a jellemzés: van erős wifi, udvarias pincér és tisztaság. Ami nincs az a tempó. Az üditők kifizethetőségére ugyanis hosszasan vártunk és pláne...
Népszerű szállások a környéken
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval