Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 180. Gyors étterem és etetőhely

Leroy Cafe - Újbuda BudapestLeroy Cafe - Újbuda Budapest a térképen

Átlagos 2017. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. december 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A gyors étterem alatt nem gyorséttermet kell érteni,hanem az Allé bevásárlóközpont földszintjén lévő Leroy Cafe éttermet. A lánc egyik tagját Debrecenben már teszteltük,most a családdal ülünk be ünnepelni,foglalt asztalunk van,ami okos előrelátás volt,mert a hely tömve van. Érkezés 18.00-kor. Azonnal étlapot kapunk,az elmaradhatatlan kérdés is jön,mit kérünk inni. Itt már feltűnő a cimben jelzett pozitívum,a felszolgálók mérgezett egér üzemmódban pörögnek. Étlap nem egy Dosztojevszkij mű,de a választék még megfelelő. Kérünk levest,főételt,a többit majd meglátjuk.
A gyorsaság a fő jellemző,a 9.percben megjön a leves,tehát pörög a konyha,ez jó idő.
Időben jó,levesben nem annyira. Sem Erős Pistát,sem zöld erős paprikát nem szolgálnak fel,ez hiba,mert az asztalon sincs. A mennyiség alig 2 deciliter,eltűnik a tálban,ami konyhafőnöki stilushiba. Sok helyen kérdeztem már,miért 2 deci levesen kell egy étteremnek spórolni? Ráadásul 1.390 Ft-ért? A gyerekek miatt lassan haladunk,igaz nem is sietünk,bár én hamar eltüntetem a pár kanál levest zöldségekkel és grizgombóccal.
A leves izre jó,csak nagyon kevés.
A főétel 3/4 7 kor megérkezik,4 db grillezett sült kacsamáj,és nekem az óriás rántott szelet. Társaim szerint a kacsa kiváló,állítólag itt a legjobb.
A tányér elkészitése jó,az adag súlyra megfelelő,de óriás rántott szeletnek azért nem nevezném. A 17o teszt alatt volt olyan hely ahol 3 szelet hús járt az adaghoz.
Nézzük. Steak burgonya nincs,csak tepsis krumpli. Nem metrós, ,zacskós,, ki van dolgozva a köret,a rizs nem tapad össze,a krumpli széle égett. A hússzelet korrekt adag,nagyszemű zsemlemorzsában hempergetve van megsütve,jól átsült,nem ,,borotvapenge,,.
Egy biztos,tökéletesen van belőve,mert a végére teljesen jóllaktam. A többiek nem ilyen szerencsések az adagokkal,van aki még egy steaket kér utólag. Nézzük a desszertet. Kiderül,az étlap visszahozatalakor,hogy tiramisu és még valami nincs,mire rendelnénk másik kettő sincs,a fagyi elfogyott,akkor mi van,ha a 8-ból 4-et nem tudnak adni,igy inkább lemondunk a desszertről. Számla jön, 69 ezer ft,6 főre,ebből kettő kisgyermek. Jó néhány almalével,kólával,és néhány sörrel. Távozunk 20.32-kor. Étkezési idő 150 perc.
Összegzés:
Hááát,nagyon vegyes a kép.
Az ételek minősége elfogadható,sőt,átlagosan eléri a jó szintet. Az adagok mérete -árához képest -kicsi,főleg a levesek. Az,hogy az étlapon szereplő desszertek fele nincs,a Vadnyugaton 2 golyót,itt -1 pontot ér! A pincérek igyekezete dicséretes,de nem felszolgálás van hanem kihordás,igaz az rendkívül gyorsan. Értem ezalatt,hogy az almalét a pultról, nem a paraván felett nyujtjuk át a vendégnek,hanem kivisszük az asztalra. Tele van az étterem,nagy a zaj,rengeteg a feladat. Alapvetően egy jót ettünk,hiszen ezért járunk étterembe,de nagyon jó osztályzatot nem tudok adni.

Tisztasággal nincs gond, a hangulat elmegy,a konyha gyors és fürge,a pincérek igyekeznek,de ez gyors etetőhely,nem Vendéglátó! Több mint 170 teszt után,egy olyan hely,ahol jó ételeket lehet enni gyorsan,de indokolatlanul drágán! Egy leves -2 deci - 1.390 Ft,a főétel kiadós rántott szelet vegyes körettel: 3.890 Ft!
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Leroy Cafe - Újbuda Budapest - Étlap/itallapLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étlap/itallapLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étlap/itallapLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étlap/itallapLeroy Cafe - Újbuda Budapest - BelsőLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étlap/itallapLeroy Cafe - Újbuda Budapest - BelsőLeroy Cafe - Újbuda Budapest - BelsőLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/italLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/italLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/italLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/italLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/italLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/italLeroy Cafe - Újbuda Budapest - Étel/ital

Leroy Cafe - Újbuda további értékelései

2016.12.18barátokkal
Gyenge
A hidegben sutotok levesre vagytam, igy kerultunk a LEROY CAFE ALLE bavasarlokozpontjaban levo ettermebe. A sutotok leves suru volt, a kanal majd megallt benne, tele volt liszttel. Gyanitom nem volt megsutve a sutotok, csak fozve, mert ettol es a sok liszttol az ize...., hm.... ezt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.25-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással