Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Titkos ebédlelőhely

Levéltár-Ételtár & Kávézó BudapestLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest a térképen

2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Valamelyik internetes ajánlóban olvastam róla, hogy a 13. kerületben, a "Rendőrpalota" szomszédságában található a Levéltár modern épülete, amelynek galériaszintjén van egy "külsősök" számára is nyitott büfé, ahol olcsó ebédmenüt (is) kínálnak.
A nyitva tartási idő meglehetősen korlátozott, jelenleg hétköznap 11-15 óra között (bár az interneten 16 óráig szerepel). Naponta változó, 3 féle menüt kínálnak 950/1150/1300 Ft-ért, az első 2 menü 2 fogásos, míg a 3. mellé jár egy saláta is. Egyebekben az ételek önmagukban, fogásonként is kérhetőek, 2 féle leves, 3 féle főétel, napi desszert. Ezen kívül kávé, üdítő áll még a vendégek rendelkezésére.
Ottjártamkor a menük közül zellerlevest ettem árpagyönggyel, nagy tányér az adag, kellemes, igaz, nem eget rengető. A főétel rántott hal rizzsel, tartárral. A tartár házi, nem bolti készítésű, ez pozitívum, a hal készültségi állapota megfelelő, ám az olaj, amiben kisütötték, már cserére szorulna, volt a szeletben néhány szálka is. A rizs nagyüzemi, apró szemű. Az extra desszert 350 Ft-ért 2 db kisebb szelet rétes, az volt az ebéd legerősebb fogása, túrós-barackos és csokis-meggyes töltelékkel. Egy pohár limonádé 250 Ft (2,5 dl), de csapvizet is szívesen adnak.
Nagyon kedves, szívélyes a kiszolgálás, a pultnál önkiszolgáló rendszerben, bankkártyával is lehet fizetni.
A földszinten az aulában kiállítás tekinthető meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (16)
Levéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - EgyébLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Külső képLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - BelsőLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - BelsőLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étel/italLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étel/italLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étel/italLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étlap/itallapLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - BelsőLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - BelsőLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étel/italLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étel/italLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Étel/italLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - BelsőLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - BelsőLevéltár-Ételtár & Kávézó Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
91.417 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval