Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Menzás ebéd színes táblán

Like Étterem & Kávézó BudapestLike Étterem & Kávézó Budapest a térképen

Átlagos 2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyszín: a forgalmas Oktogon, igen kedvező a lokáció. A környéken jó pár egyéb vendéglátó hely található a közvetlen szomszédságban. A névválasztásért jár nekik tőlem a mínusz pont, sohasem fogom tudni megérteni, hogy az efféle nevek hogyan ötlenek a tulajdonosok agyába?
Berendezés, kialakítás, ételkínálat a menzás vonalat hozza, azzal a különbséggel, hogy nem önkiszolgáló módon tálcán viszik az ételeket a vendégek, hanem a pultnál történő rendelést és fizetést követően kihozzák az asztalunkhoz az ételt.
Szóval amolyan fél-önkiszolgáló. Az ételek előre el vannak készítve, a pultban és mögötte az asztalokon szemrevételezhetőek, de számomra totál átláthatatlan volt. Különféle színekkel jelzett menük közül lehet választani, 2 fogás 990 Ft-tól kezdődően, amely mellé még jár egy pohár szénsavas üdítő is (1,5 l-es palackból kitöltve!), a felső árszint pedig 2000 Ft körül van, szóval egy olcsó hely. MINDEN ételt mikróznak, még a leveseket is. A 3 féle leves közül zöldborsót ettem, hozta a jó menzás szintet, ehető, de feledhető. A főétel zóna adag, 1 db háromszög rántott sajt, házi tartár, rizs. A mikrózás miatt a rizs összeállt, szélei megkeményedtek.
Az ételekre várni kellett, mivel a felszolgálón és a vendégek számán múlt, hogy ki mikor kapja meg az ételét.
Új fejlemény, hogy a héten, amikor erre jártam megint, "ELADÓ" táblát láttam az ablakra kitéve. Ettől függetlenül továbbra is üzemelnek.
A 990 Ft-os menüben a rántott sajton kívól rántott gomba, illetve legutóbb resztelt máj volt, de pl. a tészteételek már a drágább kategóriába kerültek besorolásra. Önmagában is lehet főételt kérni, ilyenkor van kis- és nagy adag is (a menüben kis adagot adtak).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Like Étterem & Kávézó Budapest - Külső képLike Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italLike Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italLike Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italLike Étterem & Kávézó Budapest - BelsőLike Étterem & Kávézó Budapest - BelsőLike Étterem & Kávézó Budapest - BelsőLike Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italLike Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italLike Étterem & Kávézó Budapest - BelsőLike Étterem & Kávézó Budapest - BelsőLike Étterem & Kávézó Budapest - Étel/italLike Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapLike Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapLike Étterem & Kávézó Budapest - Külső képLike Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallapLike Étterem & Kávézó Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval