Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az oroszlán ládája

Lion's Locker BudapestLion's Locker Budapest a térképen

Kiváló 2018. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. november 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Oroszlán Ládája egy csomagmegőrző és egy bisztró-kávézó kombinációja a Király utca egyik kis mellékutcájában. Mivel az utcában jó ideje egy nagy szabású építkezés folyik, ezért nem könnyű észrevenni, én is internetes ajánlás útján kerestem fel.
Az első helyiség a kávézó, csinos, tágas, modern, szépen berendezett, elég sok asztal van, majd innen nyílik a csomagmegőrző, ahol különféle méretű fakkokban biztonságosan tárolhatják a bőröndöket, táskákat az utazók. Népszerű helynek tűnik, főleg - érthető módon - a külföldiek körében. Ha valaki nem szállodában, hanem airbnb szálláson vagy apartmanban foglal szállást, akkor az utolsó napon a reggeli kicsekkolás után jól jöhet, ha van hol lerakni a csomagunkat.
Egy családi vállalkozásról van szó, nagyon kedves és őszintén udvarias a kiszolgálás, ami ezen a környéken eléggé ritkaságszámba megy sajnos.
Kiváló a kávé (450 Ft), és egész nap lehet reggelizni. Tojásételek (1190-1550 Ft), palacsinta, bágel szendvicsek (1190-1890 Ft), komplett reggelik: angol, magyaros (1790-2290 Ft). Mint látható, az árak nem az átlag magyar pénztárcához mértek, de a külföldiek számára ez teljesen elfogadható.
Szimpatikus, kifejezetten szerethető hely, pozitív élmény.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Lion's Locker Budapest - Külső képLion's Locker Budapest - Külső képLion's Locker Budapest - BelsőLion's Locker Budapest - BelsőLion's Locker Budapest - BelsőLion's Locker Budapest - Étel/italLion's Locker Budapest - Étel/italLion's Locker Budapest - Étlap/itallapLion's Locker Budapest - BelsőLion's Locker Budapest - Étlap/itallapLion's Locker Budapest - Étel/italLion's Locker Budapest - EgyébLion's Locker Budapest - MosdóLion's Locker Budapest - EgyébLion's Locker Budapest - BelsőLion's Locker Budapest - BelsőLion's Locker Budapest - MosdóLion's Locker Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval