Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élen a Lipótiak között

Lipóti Pékség & Bisztró BudapestLipóti Pékség & Bisztró Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kínálat szempontjából talán a legjobb, leggazdagabb Lipóti Pékség, ahol mostanában megfordultam. A megközelítése is jó, kb. félúton a Mechwart Liget és a Mammut Bevásárlóközpont között.
Úgy tűnik, rajtam kívül sokan mások is felfedezték maguknak ezt a helyet, mert sok vásárló volt, folyamatosan jöttek-mentek. 4 asztalnál lehet leülni, ami kevésnek is bizonyult, mindegyiknél ültek, ültünk.
Többféle menüt kínálnak. Reggelre a Jó reggelt! menü croissant + kávé vagy tea, ebédidőben naponta változó 3 féle, 2 és 3 fogásos ebédmenü (1190, 1290, 1390 Ft-ért), ezzel a lehetőséggel még nem igazán találkoztam Lipótiban, de nagyon jó kezdeményezés, és ár-érték arányban is kedvező. Ahogy a pultos hölgy elmondta, nagyon népszerű náluk az ebédmenü (is), de a kevés asztal miatt inkább elvitelre kérik, mert 11.30-13.00 között szinte sosincs egy szabad asztal sem.
A kiszolgáló pult is roskadásig volt finomságokkal, a szokásos édes és sós péksütik mellett különösen gazdag volt a salátatálak és a szendvicsek kínálata (450-595 Ft), pl. almás-zelleres csirkesaláta, amerikai káposztasaláta, bajor szalámis croissant.
Itt is kaphatóak a Kemenes pékség süteményei, a mézes krémes ízletes és friss volt, ezt nagyon kedvelem tőlük, pedig egy egyszerű, házias fajta, amolyan nagyi konyhája emlék.
Julius Meinl kávét főznek, itt ráadásul finoman, szeretem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (12)
Lipóti Pékség & Bisztró Budapest - Külső képLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Külső képLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Étel/italLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Étel/italLipóti Pékség & Bisztró Budapest - BelsőLipóti Pékség & Bisztró Budapest - BelsőLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Étlap/itallapLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Étlap/itallapLipóti Pékség & Bisztró Budapest - BelsőLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Külső képLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Külső képLipóti Pékség & Bisztró Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel