Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retro rockkocsma központi helyen

Liquid Rock BudapestLiquid Rock Budapest a térképen

Átlagos 2015. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. július 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy igazi retro hangulatú rockkocsma, a Rákóczi út és a Dohány utca találkozásánál. Igazából nem is tudtam, mi a pontos neve, az egyik barátom a "Galériás"-nak nevezte el, de ebből mindig némi keveredés lett, mert a közelben, az Akácfa utcában is van egy kocsma, aminek tényleg Galériás a neve... no, mindegy szóval itt a Liquidben is van galéria, sokáig nyitva vannak, és a hangszóróból kizárólag a 70-es és 80-as évek rocknótái szólnak, ha a vendégek úgy kívánják, akár hangosan is és lehet zenét kérni. A dizájnban is visszaköszön a rockzene szeretete, sok-sok bakelit lemez és a rockzene ikonjainak kevésbé jól sikerült portréi a falon.
Kiírás szerint éjjel 2-ig vannak nyitva, de előfordult, hogy minket utána sem dobtak ki, szóval a személyzetre rossz szavunk nem lehet.
A hely specialitása a Disznósör, amit csapoltan lehet kapni és folyamatosan akciós áron (390/290 Ft). Hát, ez egy kommersz sör, nem kézműves színvonal, de olcsó. Ezen kívül DAB, Bitburger, Erdinger búza és a cseh Bernard (?) amiket csapolva kínálnak. Vannak még ún. "Metal sörök" is, AC/DC, Motörhead, Iron Maiden - mindent az igazi fanoknak!
Az ételkínálat minimál, de ez is retró, a zacskós ropi, mogyi, szotyi mellett lehet még enni retró húsos melegszendvicset, hamburgert és zsíros kenyeret sok hagymával, erős paprikával.
Ez tipikusan az a hely, ahová ha jó társasággal, jó hangulatban érkezel, Te is jól érzed magad, de a hangulatot azért nem a hely adja meg - hacsak nem a zene, annak, aki ezt szereti, hanem a társaság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (5)
Liquid Rock Budapest - Külső képLiquid Rock Budapest - Külső képLiquid Rock Budapest - Külső képLiquid Rock Budapest - Külső képLiquid Rock Budapest - Külső kép

Liquid Rock további értékelései

2015.11.10barátokkal
Kiváló
Már több ízben is szerettünk volna itt inni valamit, de eddig nem sikerült. Mint megtudtuk azért, mert a hely 16 órakor nyit s valahogy eddig kora délután keveredtünk arra. Ezt így meg nem mondtam volna, azt hittem, hogy a kívülrül is ígéretes kocsma bezárt. Holott dehogy. A beltér hangulatos, a...
Népszerű szállások a környéken
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
91.417 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval