Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csúcshely

Liszt Restaurant BudapestLiszt Restaurant Budapest a térképen

Kiváló 2019. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. november 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Liszt étterem nyitását nagyon vártam, mivel az anyaintézmény, az Aria hotel másik étterme, a High Note Sky bar kiemelkedően jó élményt adott, s az üzletvezető beavatott azon tervébe, hogy nyitnak egy fine dining éttermet is a földszinten még az idén.
Az árak helyenként brutálisan elszálltak, egy 700-800 forintos polci árú sörre 3100 forint erős túlzás, különösen, hogy pl. a Kempinsky szálló ÉS bisztrójában fele ennyi. A borárakkal hasonló a helyzet. 15 % szervízdíjat számolnak fel, a kiszolgálás egyébként kiváló.
Az ételárakkal jobb a helyzet, lehet ésszerűen rendelni.
Sokfélét kóstoltunk, libasültet, báránygerincet, Rossini bélszínt (ettől az egytől 12.000 forinrét (+ 15 %) többet vártam, a több étel kiváló volt), füstölt pisztrángot, túrógombócot és gesztenyepürét.
Az ételek kiválóak voltak, nagy szaktudásról tettek tanúbizonyságot, a desszertek sikerült még ezt a magas színvonalat is túlteljesítsék. A gesztenyepüré nevű kompozíció számomra az év desszertje volt, miközben nem rajongok a gesztenyepüréért. Érdemes egy pillantást vetni a fotóra… Kiemelést érdemes a Pazar helyben sült kovászos kenyér is.
Összességében erős 5 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Liszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Belső

Liszt Restaurant további értékelései

2020.10.18egyedül
Kiváló
A belvárosi Aria Hotel földszintjén egy igazán exkluzív éttermet alakítottak ki, amely Liszt Ferencről kapta a nevét. A zene, mint motívum számos ötletes módon megjelenik a dekorációban. Összességében egy nagyon elegáns, modern, de nem futurisztikus, különleges helyszín. Az étteremhét rendezvény...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Azúr Siófok - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2026.01.08-ig
Hotel Azúr Siófok
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad - Kikapcsolódás
Kikapcsolódás
2024.12.20-ig
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
54.910 Ft / 2 fő / 2 éj-től büféreggelivel