Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az étteremhét kiemelkedő szereplője

Liszt Restaurant BudapestLiszt Restaurant Budapest a térképen

Kiváló 2020. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 18.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A belvárosi Aria Hotel földszintjén egy igazán exkluzív éttermet alakítottak ki, amely Liszt Ferencről kapta a nevét. A zene, mint motívum számos ötletes módon megjelenik a dekorációban. Összességében egy nagyon elegáns, modern, de nem futurisztikus, különleges helyszín.
Az étteremhét rendezvény keretében 4900 Ft-ért lehetett ebben az étteremben is 3 fogásos ebédet vagy vacsorát enni egy szelektív menüsorból, amelyet kifejezetten erre az alkalomra állítottak össze.
A színvilág egy kicsit szokatlan volt, a lila árnyalat ennyire erőteljesen nemigen szokott megjelenni az éttermekben. Az ülőhelyek között is voltak nagyon különlegesek, én is egy ilyen kagylófotelben ültem az egyik ablak melletti asztalnál.
A nagy üveg tisztított vízért nem számoltak fel semmilyen díjat, ez is eléggé szokatlan az ilyen kaliberű éttermek esetében, ugyanakkor felettébb pozitív, hogy nem a túlárazott vízen próbálják meg lehúzni a vendéget.
Üdvözlő falatkaként egy kitűnő kovászos házi kenyér érkezett házi vajjal, ami nagyon lágy, krémes volt.
Az ételek megjelenése, a tányérok elrendezése, az ízek harmóniája, a válogatott alapanyagok együttesen egy kiemelkedő hellyé emelik a Liszt Éttermet. A tányérok mind egy-egy kis műalkotásként hatott.
Előtétel: kacsamáj bonbonok őszibarackkal, főétel: pecsenye kacsamell répa-kompozícióval, a desszert málna-tejföl-ibolya fantázianevű bogyós gyümölcsös, morzsás, fagylalt-szorbet költemény. A desszert színvilága egyébiránt az étterem színvilágával harmonizált.
A mosdó fényűző, mintha egy milliárdos villájában járna az ember.
Kitűnő hely, különleges alkalmakra. Az árnál az étteremheti árakat pontoztam, a normál étlapon egy fogás többe kerül, mint az én egész ebédem.
Még egy pozitívum, hogy az adagok egyáltalán nem törpéknek vagy szúnyogoknak való méretűek voltak.
A személyzet profi, udvarias, kiművelt. 5x5 pont, semmi hibát nem tudnék felemlegetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (29)
Liszt Restaurant Budapest - Külső képLiszt Restaurant Budapest - Külső képLiszt Restaurant Budapest - Külső képLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - Étlap/itallapLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - EgyébLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - Étel/italLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - MosdóLiszt Restaurant Budapest - MosdóLiszt Restaurant Budapest - MosdóLiszt Restaurant Budapest - MosdóLiszt Restaurant Budapest - BelsőLiszt Restaurant Budapest - MosdóLiszt Restaurant Budapest - Belső

Liszt Restaurant további értékelései

2019.11.27barátokkal
Kiváló
A Liszt étterem nyitását nagyon vártam, mivel az anyaintézmény, az Aria hotel másik étterme, a High Note Sky bar kiemelkedően jó élményt adott, s az üzletvezető beavatott azon tervébe, hogy nyitnak egy fine dining éttermet is a földszinten még az idén. Az árak helyenként brutálisan elszálltak,...
Népszerű szállások a környéken
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.06.14-ig
Portobello Hotel Esztergom
79.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval