Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak halat ne!

Lóca Vendéglő BudapestLóca Vendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2017. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Újonnan nyitott "magyarosch"turistás külsejű étterem az Október 6. utca Erzsébet térhez közeli végén. A névválasztás is erre a népies-magyaros vonalra utalhat, bár nem tudom, egy külföldi mit érthet abból, hogy "LÓCA", valószínűleg helyesen kiejteni sem tudják. De az új nyitású bisztrók között most ezek a trendi nevek itt Budapesten. A berendezés népies, fabútorok, népi kerámiák és használati eszközök, kicsit túl van tolva, de szerintem kellemes; inkább jópofa, mint idegesítő, és a külföldieknek klassz fotótéma lehet. Magyaros, jól ismert klasszikus fogások az étlapon.
Ebédidőben 2 és 3 fogásos ebédmenüt kínálnak. A kiírás szerint 1190 Ft-ért, illetve 1.490 Ft-ért, fix leves, A vagy B főétel, egyféle desszert. A normál menühöz képest ez nagyon jó árnak tűnik, mert ez a levesek árfekvése náluk, a főételek 3-4ezer Ft-ba kerülnek. Bent a pincér hölgy jelezte, hogy nem jó az ár a táblán, mert a valóságban 100 Ft-tal többe kerül a menü. Mondjuk azt nem tudom, ha rájöttek, miért nem javították át, hiszen krétával volt a táblára kiírva? Van facebook oldaluk, de ott nem teszik közzé a napi menüt.
A gulyáslevest kis piros zománcos lábosban tálalták, kenyeret külön kellett kérni, nem tudom, hogy plusz pénzt kértek-e érte. Friss, házias fehér kenyér. A marhahús kissé inas, a lé kellemes, paprikás, de kissé híg, nincs tartalma. Összességében ehető volt, átlagot megütötte. A főétel rántott pontypatkó, de nem a kiírás szerinti körettel volt, hanem petrezselymes burgonyával, amit szintén könnyen lehetett volna a táblán szereplő kiíráson javítani. A hal borzasztó, ehetetlen, nyers. A krumpli sótlan, íztelen, mennyiségre zónaadag. Amikor a pincér hölgy meglátta, hogy szinte a teljes fogás megmaradt, kérdezte, hogy mi volt a probléma, és megmutatta a főnöknek, aki szintén ott tartózkodott az étteremben. A főnök nem engedte kifizetni a teljes menüt, amit én korrekt eljárásnak tartottam. Amit viszont nem, hogy kihívta a konyháról a szakácsot, és ott a vendégtérben elkezdte leteremteni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Lóca Vendéglő Budapest - Külső képLóca Vendéglő Budapest - BelsőLóca Vendéglő Budapest - Külső képLóca Vendéglő Budapest - Külső képLóca Vendéglő Budapest - Étlap/itallapLóca Vendéglő Budapest - Külső képLóca Vendéglő Budapest - BelsőLóca Vendéglő Budapest - Külső képLóca Vendéglő Budapest - Étel/italLóca Vendéglő Budapest - Étel/italLóca Vendéglő Budapest - Étel/italLóca Vendéglő Budapest - Étel/italLóca Vendéglő Budapest - Külső képLóca Vendéglő Budapest - BelsőLóca Vendéglő Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Napi ár reggelis ellátással
Napi ár reggelis ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
35.120 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel