Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A mi kis Londonunk

London Stone Pub BudapestLondon Stone Pub Budapest a térképen

Kiváló 2022. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. április 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Decemberi gasztro- és kocsmatúránk fénypontja volt ez a kis angol pub a belváros bulinegyedében, a Wesselényi utcában, bár az óra már elég későre járt. Visszagondolva, el sem tudom képzelni, hogy tudott ide ennyi ember bepréselődni, egy ilyen kis helyre, de itt valóban igaz volt a mondás, miszerint sok jó ember kis helyen is elfér. A pub lelke és tulajdonosa, Gyuri személyesen kezeli itt a sörcsapokat, ahol igazi angol söröket kóstolhat az ember. Túlzás nélkül mondhatom, hogy a Guiness volt a legkommerszebb sör a kínálatban, így mi is inkább a többi fajta közül kóstolgattunk, amiket nem ismertünk, vagy csak hallomásból, s végig is próbáltuk őket, kár lett volna bármelyiket is kihagyni. Mivel padlásig tele volt a hely, a pult mellé szorultunk, "talponállóztunk", de ezt egy percig sem bántuk, mert nagyon jól elbeszélgettünk a tulajdonossal.
A csapon Hekkelberg Lager (1000 Ft), Liquid Hive (1500 Ft/3 dl), Fuller's London Pride Ale (1500 Ft), Fuller's London Black Cab stout szerepeltek a csapon. A hűtőkben még további számtalan kisüzemi craft sör sorakozott dobozos és üveges kiszerelésben, valamint Kopparberg ciderek.
Népszerűek a Dead Man's Fingers gyümölcsös ízesítésű rumjai és a palackjuk sem utolsó. De volt még a zsúfolásig pakolt polcokon további izgalmas rövidital, ginek, whisky-k, vodkák. A téli időszakban forralt bor helyett itt forralt cidert lehet kortyolni.
Egyébként a berendezés is nagyon hangulatos, igazi angol pub régi fotókkal, Teddybear macival. Van galériaszint is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (21)
London Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - MosdóLondon Stone Pub Budapest - MosdóLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - Étel/italLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - BelsőLondon Stone Pub Budapest - Külső képLondon Stone Pub Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!