Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Macaron állatkák

Macaron Heaven Manufaktúra - Margit körút BudapestMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest a térképen

2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idei évben megnyitott, kifejezetten macaronokra specializálódott cukrászda a Margit körúton, a korábbi Monofu helyén (sajnálom, hogy bezártak, mert szerintem nagyon klassz, egyedi dolgokat készítettek).
A beltér gyakorlatilag nem változott semmit, a kiszolgálópult helye adott volt, van egy kis asztalka az ablak mellett, ahová le lehet helyben is ülni, de inkább elviteles hely, nagyon pici kiszolgálótérrel. Ha 3 ember beáll a pult elé, akkor már nagyjából ki is lehet rakni a "megtelt" táblát.
Az alap macaronok darabja 350 Ft, a speciális, állatfigurákkal díszítettek - unikornis, cica, béka, maci, teknős, boci - 480 Ft-ba kerülnek. Természetesen a macaronok színe összhangban van a megformált állatfigura színével. Persze, ez inkább a gyerekeknek izgalmas, engem jobban érdekelt a macaronok ízvilága, minősége.
Volt pár izgalmas kombináció: mák-citrom, Fekete-erdő, áfonyás sajttorta. Ottjártamkor 18 féle macaront számoltam az alapdarabok közül. Az én választásom: Rákóczi túrós, illetve rumos gesztenye. Az első jól sikerült, különleges, jól hozta a névadó sütemény ízélményét, a gesztenyés viszont kissé jellegtelenre sikerült, nem volt benne karakter. A tészta és a krém állaga is megfelelő, nem állott, nem száraz, nem szikkadt.
Készítenek még macaron alapú pohárdesszerteket (990 Ft), de ezeket nem kóstoltam, csak a hűtőpultban láttam.
A kiszolgálás alapvetően barátságos, de egyáltalán nem informatív (a "melyiket ajánlod?" kérdésre a "bármelyiket" válasz nem igazán nyújtott támpontot), ajánlást pedig nem kaptam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Macaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Külső képMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Külső képMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Külső képMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/italMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/italMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/italMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - BelsőMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - BelsőMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - BelsőMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/ital

Macaron Heaven Manufaktúra - Margit körút további értékelései

2022.04.10egyedül
Amikor a Jókai téren találkoztam a Macaron Heaven cukrászdájával, magamat is dezinformáltam, mert azt gondoltam, hogy átköltöztek innen Budáról oda Pestre. De nem, a valóság az, hogy a VI. kerületben, az Oktogonnál egy új egységet nyitottak, de megmaradt a Margit körúti is, igaz, a covid ideje...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval