Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Macaron trió kis cserével

Macaron Heaven Manufaktúra - Margit körút BudapestMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest a térképen

2022. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor a Jókai téren találkoztam a Macaron Heaven cukrászdájával, magamat is dezinformáltam, mert azt gondoltam, hogy átköltöztek innen Budáról oda Pestre. De nem, a valóság az, hogy a VI. kerületben, az Oktogonnál egy új egységet nyitottak, de megmaradt a Margit körúti is, igaz, a covid ideje alatt zárva láttam az ajtót. Helyileg a Mammut és a Mechwart Liget között kb. félúton vannak.
Szóval macaronok mennyországa avagy egy olyan mennyország, ahol mindig van egy csomó macaron. Egy pici hely, inkább elviteles, a lány nem is igen marasztalt, szóval választottam és távoztam. A múltkor már áttanulmányoztam a széles kínálatot, de itt is volt színes útbaigazító kártya, hogy melyik szín milyen ízt takar.
Íztől-színtől függetlenül 390 Ft a darabár, a figurásak 490 Ft-ba kerülnek, ez utóbbiak állatfejeket formáznak (elefánt, teknős, nyuszi, kutya, cica, mackó, béka is akad).
Én maradtam az állatmentes verziónál... választűsom ezúttal: málna+csoki, lemon curd citromos, sóskaramellás - ezt kaptam, amúgy tiramisut kértem, sebaj, ez is finom volt. Eddig még itt nem ettem olyan macaront, ami ne lett volna finom, friss, és egyértelműen beazonosítható, hogy milyen ízű.
A macaron mellé lehet kávét kérni, illetve ha valaki unja már, vannak pohárdesszertek és 1-2 egyéb fajta sütemény is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Macaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - EgyébMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Külső képMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Külső képMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Külső képMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/italMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/italMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/italMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - BelsőMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - BelsőMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - BelsőMacaron Heaven Manufaktúra - Margit körút Budapest - Étel/ital

Macaron Heaven Manufaktúra - Margit körút további értékelései

2019.10.15a párjával
Idei évben megnyitott, kifejezetten macaronokra specializálódott cukrászda a Margit körúton, a korábbi Monofu helyén (sajnálom, hogy bezártak, mert szerintem nagyon klassz, egyedi dolgokat készítettek). A beltér gyakorlatilag nem változott semmit, a kiszolgálópult helye adott volt, van egy kis...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Senior ajánlat all inclusive ellátással
Senior ajánlat all inclusive ellátással
05.01-31.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
132.260 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
65.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval