Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló kínai "tapas-bár"

Made In China BudapestMade In China Budapest a térképen

Kiváló 2017. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. március 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor a Wesselényi utca és az Akácfa utca sarkán nyitott új kínai éttermet az ember kívülről meglátja, az első gondolata az, hogy itt bizony komolyan veszik a vendéglátást.
Betérve ez a benyomás csak erősödik. Az üzletvezető úgy teszi a dolgát, hogy abban hiba nincs, felkészült, magabiztos, udvarias, kiválóan kommunikál, minden kérdésre vagy felvetésre meggyőző, hiteles választ ad.
A hely tulajdonképpen egy kínai „tapas-bár”, ahol minőségi, a szokványostól eltérő autentikus ételeket rendelhetünk, kevés pénzért, kis adagokat. Rendeltünk Jiao Zi-t (házi készítésű garnélás húsos batyu), Ya Zheng Fan-t (kacsahússal gőzölt rizs), Sha Cha Jiang You Yu Xu-t (Tsing tao tartomány fűszereivel ízesített polipcsápok) és Gui Hua Ou Pian-t (bodzavirágos öntettel tálalt lótuszgyökeret). Fogásaink mind ízben, mind állagban, mind tálalásban teljesítették a felfokozott várakozásokat, úgyhogy alig várjuk a következő kóstolgatási alkalmat, mert bizony nem volt olyan tétel az átlaghoz képest dicséretesen rövid, mintegy 22 ételt integráló étlapon, amit ne ízleltünk volna meg szívesen.
Tetszett, hogy az italválaszték is messze izgalmasabb a megszokottnál, kitűnő magyar kézműves borokat tartanak és egzotikus gyümölcsitalokat. A sör műfajában még van némi fejlődési lehetőségük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Made In China Budapest - Étel/italMade In China Budapest - Étel/italMade In China Budapest - Étel/italMade In China Budapest - Külső képMade In China Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.25-10.13.
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
75.075 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással