Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rompub

Mag Pub BudapestMag Pub Budapest a térképen

2016. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. október 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Mag pub valahol a klasszikus pubok és a romkocsmák között áll félúton. Hangulatos zegzugos pincehelységben vagányul berendezett kocsma. Sajnos a doh megüli az atmoszférát, de hát ennyit kibírunk.
Van néhány kézműves sörük is Jászdózsáról és Fótról, mi kivételesen nagyüzemit ittunk, mivel jóbarátom nem kóstolt még soproni APA-t (American Pale Ale). Nagyon sokat járok kocsmába, ezzel együtt most találkoztam másodszor ezzel a sörrel, ami szerintem a legjobb Magyarországon gyártott nagyüzemi sör. (Igazi vetélytársa csak a Dreher hidegkomlós, meg tán az Amerikai komlós) Így aztán mondtam neki, hogy egy próbát megér. Annál is inkább, hogy potom 300 ft volt a pohár, ami egy ilyen sörre bizony nem sok. Vettünk egy pohár sima sopronit is, ezutóbbi 210 forint volt, őszintén szólva nem volt kedvem meginni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Mag Pub Budapest - Külső képMag Pub Budapest - EgyébMag Pub Budapest - Étlap/itallapMag Pub Budapest - BelsőMag Pub Budapest - BelsőMag Pub Budapest - BelsőMag Pub Budapest - BelsőMag Pub Budapest - Étlap/itallap

Mag Pub további értékelései

2018.06.26egyedül
Na, én meg jövök éppen, kissé rosszkedvűen a Hadikből, jobbra is, balra is hívogató helyek sora, vigasztalást ígérve, de én kiszúrtam a legjobbat, lejöttem ide, a Mag Pub-ba. Felriasztottam a békésen kajálgató pultos lányt az asztaltól, állítólag nem vette rossznéven, és szívesen kiszolgált...
2018.03.14barátokkal
Kiváló
Aki szereti a romkocsmákat az ne hagyja ki! És végre egy budai hely! A kiszolgálás kifogástalan, a hely hangulata zseniális, az árak pedig nagyon kedvezőek. És ha mindez nem lenne elég, akkor Mort Subite meggysört is ihatnak a gyümölcsös sörök rajongói.
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
94.464 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval