Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új indiai sziklás barlangban

MahaRana Indian Ayurvedic Restaurant BudapestMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest a térképen

2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hegedűs Gyula utca Nagykörúthoz közeli részén 2016 decemberében nyílt ayurvedikus - bármit is jelentsen ez a konyhaművészet terén - indiai étterem. Előttük egy egyáltalán nem rokonszenves étterem működött itt Rosé néven, ha jól emlékszem, ahonnan mindig dőlt ki az utcára az állott, áporodott ételszag és égett zsírszag. De ez már a múlté.
Nemcsak az étterem facebook oldala angol nyelvű, de az indiai személyzet is kizárólag angolul kommunikál, nem beszélnek magyarul. A tulajdonos is egy indiai úr.
A belső tér kialakítása nagyon érdekes. Olyan, mintha egy sziklás barlangba lépnénk be, a plafont és a falakat is sziklaszerűen vonták be (gipszkartonnal) és festették le barnára. A "sziklás" falakon (mű)növények futnak, virágkoszorúk csüngnek az oldalfalakon és egy kis mesterséges vízesés is csobog az egyik sarokban. Az asztalok elegánsan terítettek. A megvilágítás gyenge, sejtelmes (mint egy barlangban...).
Ebédidőben 12-16 óra között, hétköznapokon kínálnak 4 féle egytálételes menüt 1000-1500 Ft közötti árakon (leves + naan kenyér, egytálétel rizzsel). Az étlapon kizárólag autentikus indiai ételek szerepelnek, hasonlóak, mint amelyeket a többi itthoni indiai, bangladesi, nepáli, pakisztáni éttermekben kóstolhatunk. Az étlapon szerepel 4 komplett menü, melyek közül 1 vegetáriánus. Ezeket "tál"-aknak hívják, de valójában 2-3 előételt, 3-4 főételt, napi desszertet, aperitifet, rizst, indiai kenyeret, chutney-kat is tartalmaz, és társaságoknak ajánlják, mint vegyes komplett ízelítőket (8-9000 Ft/fő).
Az étel rendelésnél kell jelezni, hogy mennyire csípősen kéri az ember. Én nem csípősen kértem, de még így is nagyon intenzív, de kellemes és nem túlzó volt a fűszerezése. Chicken Jalfrezit ettem basmati rizzsel (1250 Ft) a napi kínálatból. A rizst és a szószos húst 1-1 külön réztálban hozzák, és tetszés szerint lehet belőle merni a tányérra. Csirkemell filé kockák zöldséges, kókuszos curry mártásban.
Kiadós adag, frissen készül, nekem a kaliforniai paprika volt csak benne "testidegen". A rizs kiváló minőségű, nagy szemű, nem tapadós.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (32)
MahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Külső képMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - EgyébMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étlap/itallapMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étlap/itallapMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étlap/itallapMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étlap/itallapMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étlap/itallapMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étlap/itallapMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étel/italMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - MosdóMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étel/italMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étel/italMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Étel/italMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - BelsőMahaRana Indian Ayurvedic Restaurant Budapest - Belső

MahaRana Indian Ayurvedic Restaurant további értékelései

2017.06.22egyedül
Kiváló
Az ételek mindig nagyon finomak, ízletesek, az adagok bőségesek. Hangulat családias, kiszolgálás gyors és kedves. Az ételek elkészítésénél figyelembe veszik, ha valamelyik fűszert nem kedvelem (pl. a nagyon csípőset), vagy ha valaki allergiás valamelyik összetevőre. Nagyon kedvelem ezt az...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Csobbanás a nyárba
Csobbanás a nyárba
07.01-08.31.
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
133.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval