Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Innen indult a Pincejárat

Majecsko BudapestMajecsko Budapest a térképen

Kiváló 2023. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Majecsko egy vidám hangulatú, fiatalos, ugyanakkor igen színvonalas, minőségi finomságokat kínáló bisztró és kávézó Budafokon a Magdolna Udvarban. Itt van a Budafoki Pincejárat pincenapok központi helyszíne, az udvarban található a kerületi helytörténeti kiállítás is.
A belső udvaron szabadtéri színpad és a kávézó sátorlapokkal árnyékolt terasza található. A beltér vintage hangulatú, stílusosan berendezett.
A többféle csinos, házias jellegű sütemény közül egy citromtortát választottam, amely igazán pazar ízeket hozott (950 Ft). A paleo torták ennél drágábbak voltak (1300 Ft). Az édességek mellett sós fronton szendvicseket és kis kóstoló tálakat is kínáltak, afféle bor mellé való mediterrán borkorcsolyákat (sajt, olívabogyó, koktélparadicsom, rukkola, házikolbász). A latte is nagyon finom, bársonyos volt (850 Ft). Alap, hogy kínáltak a süti és a kávé mellé is kísérő vizet, természetesen ingyen. A free wifi mellett nyomtatott olvasnivalót is találni Majecskónál.
A sós pálcika szintén házi sütésű, saját recept alapján, abból is vittem egy zacskóval a pincelátogatásra (550 Ft/ 10 deka).
Több fajta Szent András kézműves sört kínálnak üveges kivitelben (890/990 Ft).
Nagyon tetszett a Majecsko, mindenkinek szívesen ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Majecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Külső képMajecsko Budapest - EgyébMajecsko Budapest - BelsőMajecsko Budapest - BelsőMajecsko Budapest - BelsőMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - EgyébMajecsko Budapest - Külső képMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - BelsőMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Étel/italMajecsko Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
45.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények
Wellness élmények
2024.09.01-ig
Ensana Thermal Hévíz
45.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.03.01-ig
Hotel Elixír Mórahalom
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval