Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az első málna

Málna Csoki- Tea- Kávéház BudapestMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest a térképen

2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Málna Kávéházban jártam már egyszer korábban, amikor megnyitottak, de valahogy az értékelés és dokumentálás elmaradt. Különös fintora a sorsnak, hogy azóta egy szintén MÁLNA névre hallgató francia prémium cukrászda is megnyitott, egészen közel hozzájuk, de én bizton állíthatom, hogy ez a kávézó a Bokor utcában előbb volt Málna, hiszen a cukrászda helyén akkor még a Zazzi volt (ami bár bezárt ugyan azóta sajnos, de sosem felejtjük el jó páran...)
Családi vállalkozásnak tűnik, anya és lánya a pultban, van olasz kézműves fagyi (250 Ft/gombóc), helyben készült manufakturális sütemények és bonbonok, kávé, tea, napi ebédmenü (790-1490 Ft), kézműves sörök Békésszentandrásról, Madarasi pálinkák, a ház borait a Badacsonyi Vulkán Pince adja, valamint a Balaton-felvidéki Fischer családi pincészet. Ételek terén tojásételek, hideg- és melegszendvicsek, virsli.
A kávét a Bagira pörkölőből rendelik, 100% Arabica, prémium minőség, az egyik hazai csúcskávé szerintem. Egy eszpresszó 350 Ft.
A bonbonok közül az éppen elérhetőeket - pl. gesztenye, zserbó, málnás - végigkóstoltam (90-100 Ft/db), annyira egyiktől sem voltam elájulva. Mentes sütiket is készítenek, szeletárak 500 Ft környékén.
A beltér nagyon pici, már 2-3 vendégtől is zsúfoltság érzetét kelti, viszont van egy kis kiülős teraszuk.
Nagyon kedves kiszolgálás, sok törzsvendég.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Málna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső képMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső képMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Étel/italMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Étel/italMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - BelsőMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső képMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső képMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - EgyébMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Étlap/itallapMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Étlap/itallapMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Étlap/itallapMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Étlap/itallapMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - EgyébMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső képMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső képMálna Csoki- Tea- Kávéház Budapest - Külső kép

Málna Csoki- Tea- Kávéház további értékelései

2019.07.09barátokkal
Kiváló
A Málna kávézóra, mely e néven a Bokor utcában már azelőtt működött, mintsem hogy Kolonics Károlyék megnyitották volna a maguk cukrászdáját a Zazzi helyén, egy hétvégi napon akadtam rá, sajnos akkor zárva volt. Kapóra jött viszont a hely, midőn egy környéken dolgozó barátommal volt találkozóm a...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Resorts Balatonszárszó - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
05.15-10.14.
Holiday Resorts Balatonszárszó
101.180 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval